Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan beszéljem le barátnőmet...

Hogyan beszéljem le barátnőmet arról hogy vegyen magának vízipipát?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer össze "kaptunk"' ezen a témán, mert én nem engedem neki, hogy vegyen magának vízipipát. Ő 15 éves én pedig 16, nem dohányzunk, de ő szerinte nekem hülye felfogásom van, hogy én mindent meg tiltok neki mert nem akarom meg engedni neki hogy csináltathasson magának fültágítót meg tetoválást meg piercinget meg ne vehessen vízipipát. Tudom minden fiatalnak van ilyen rögeszméje, mert nekem is van csak más téren, de azok nem károsak. Gondolom biztos fogok kapni olyan hozzászólást hogy nem annyira káros a vízipipa meg stb... de attól függetlenül zavar ez a tény h 200x el mondtam neki erről a véleményem, meg tudja is hogy mik a hatásai de ennek ellenére csinálni akarja. A szülei dohányoznak szóval onnan nem nagyon tudok mit tenni ez ellen, de úgy néz ki hogy a fejem tetejére állhatok akkor is meg veszi :S

Normális válaszokat kérnék.

Köszönöm.

16/F

2010. jún. 9. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem a tulajdonod, és nem te tartod el anyagilag, nem tithatod megneki
2011. márc. 21. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!