Miért tartja mindenki undorítónak, ha valaki dohányzik?
Pár perce olvastam itt egy kérdsét pár nappal ezelőttről, és eléggé felhúztam magam rajta.
A lényeg az,hogy a nem dohányzók undorítónak tartják a dohányzókat és a halálukat kívánják(tisztelet a kivételnek).Nos,én is dohányzom(a fél családom is),van barátom több,mint egy éve,aki nem dohányzik,és ÉRDEKES MÓDON,ha vele vagyok,nem gyújtok rá,pedig abszolút nem zavarja.Ha olyan társasággal vagyok,akik nem szeretik a füstöt,akkor kimegyek az utcára vagy az erkélyre és ott szívom el a cigit.Tehát,szerintem nem kéne kollektíve az összes dohányzó embert szidni és a pokolra kívánni.Mindenkinek van hibája,nekem speciel ez jutott,másnak más káros szenvedélye van.
Lehet,hogy most nagy vita robban ki ezért,de arra kíváncsi lennék,hogyha egy nemdohányzó beleszeret egy dohányzóba,akkor valóban emiatt dobja-e?Mert szerintem ilyen a Földön nincs...
hát ez vicc:D
miggyá szivrohamot kapsz és azt is ránkfogod mer feltettek 1 kérdést a cigizésrőlXDXD
Jaja, a 18:42-es hozzászólónak igaza van, hogy mi, passzív dohányosok miattatok szívunk. Szóval ne gyere azzal, hogy nincs semmi gond a cigizéssel, mert a tüdőrákot nagyrészt passzív dohányosok kapják el. Hát kösz szépen. Miattatok lesznek betegek olyan emberek is, akik egyébként utálják a cigit és nem is dohányoznak. Felőlem aztán ti aztán mérgezzétek magatokat úgy, ahogy akarjátok, de az a baj, hogy miattatok másnak is ugyanúgy szagolni kell azt a büdös füstöt. És igen, utálom a cigit, mert büdös és sokszor ha frissen van mosva a hajam és mellettem cigiznek, egyből füst szaga lesz. Meg volt úgy, hogy kocsmában is már úgy csípte a szemem a cigifüst, hogy elkezdett könnyezni meg begyulladt és tiszta piros volt, mert egyenesen az arcomba jött minden füst. Hát nem valami kellemes érzés. És azt is utálom, ha valaki bent a lakásban dohányzik, mert utána büdös marad és a ruháknak is olyan szaguk lesz. Egyébként pedig tökre megértem, ha néhány fiú nem jön össze cigiző lánnyal, mert undorítóak a lányok cigivel a kezükben. Volt hogy láttam valamelyik ismerősömről is olyan képet, hogy cigi volt a kezében és szerintem nagyon gusztustalan volt.
20/L
Hát én egy köztes átmenet lehetek: Sosem dohányoztam és nem is szeretnék, (ok vízipipa már előfordult néhányszor :) ) viszont nincs bajom a cigisekkel. Valószínűleg azért mert a testvérem és apám is cigizik, már megszoktam a füstjét, egyáltalán nem zavar. Viszont cigiző lánnyal nem tudom hogy összejönnék-e. A férfiaknál szerintem nem rossz dolog, de ha egy lány cigizik számomra taszító.
Röviden: Semmi bajom veled, szívd nyugodtan amíg nem vagy lány :D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!