Miért tartja mindenki undorítónak, ha valaki dohányzik?
Pár perce olvastam itt egy kérdsét pár nappal ezelőttről, és eléggé felhúztam magam rajta.
A lényeg az,hogy a nem dohányzók undorítónak tartják a dohányzókat és a halálukat kívánják(tisztelet a kivételnek).Nos,én is dohányzom(a fél családom is),van barátom több,mint egy éve,aki nem dohányzik,és ÉRDEKES MÓDON,ha vele vagyok,nem gyújtok rá,pedig abszolút nem zavarja.Ha olyan társasággal vagyok,akik nem szeretik a füstöt,akkor kimegyek az utcára vagy az erkélyre és ott szívom el a cigit.Tehát,szerintem nem kéne kollektíve az összes dohányzó embert szidni és a pokolra kívánni.Mindenkinek van hibája,nekem speciel ez jutott,másnak más káros szenvedélye van.
Lehet,hogy most nagy vita robban ki ezért,de arra kíváncsi lennék,hogyha egy nemdohányzó beleszeret egy dohányzóba,akkor valóban emiatt dobja-e?Mert szerintem ilyen a Földön nincs...
barátom dohányzik, de én furcsamód nem érzem rajta a cigiszagot, még akkor sem, ha smárolunk, vagy megölelem.
nálam nem szakító ok a cigi, én nem fogom győzködni, hogy tegye le a cigit, ha le akarja tenni, magáért tegye le :D engem nem zavar.
15/L
Szia!
Én nem a dohányosokat nem szeretem kollektíven, hanem egy bizonyos "csoportjukat". Sajnos vannak olyan dohányosok, akik nem olyan figyelmesek, mint ahogy Te írtad magadról.
-> simán az orrom alá cigiznek az utcán és rám (meg másra) fújják a füstöt
-> messzire tartja a magától a cigit, nehogy megégesse magát - persze arra nagy ívből tesz, hogy épp hol van.
Engem többször égettek már meg szórakozóhelyen (színpadon, "tánctéren")cigivel és nyoma is maradt - és utcán is nemegyszer majdnem így jártam. Úgyhogy én azért nem bírom ezt a cigis ügyet, mert oké, pusztítsa magát vele, de az én ruhámat, bőrömet és a tüdőmet hagyja békén.
(Ui.: néha-néha én is rágyújtok - 1 doboz cigi nekem elég egy évig, ha nem osztogatom el inkább - de az utcán kifejezetten figyelek másokra. Ha gyerekek jönnek azonnal átveszem a másik kezembe - nem kell nekik azt a füstöt szívni.)
Én nem dohányzom, és szerintem undorító, ha egy srácnak cigiszaga van. És hát valljuk be, sokan meghaltak már azért, mert a társasági körükben cigiztek, de ez a cigizőt k*rvára nem érdekelte, szívta tovább. Szal tulajdonképpen miattatok is halnak meg emberek (nem feltétlenül miattad, a dohányosokra értettem)
Én soha nem járnék olyannal, kai cigizik, egyfolytában szívhatnám a cigifüstöt, és ő is hamarabb halna meg, tüdőrák stb.
Egyébként szívjad csak tovább, saját magadat károsítod ezzel, és amúgy se lehet belétek diktálni egy csöppnyi együttérzést se. Hisz ti vagytok a NAGY dohányosok, akik elmondhatják magukról, hogy 'MI MEGTEHETJÜK'.
Szal nyugodtan, csak sajnálni tudlak bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!