Mert azt gondoltuk, hogy mi most már hú, de felnőttek vagyunk, meg milyen vagányak. :) Ekkor voltunk kb. 11 évesek.
Aztán huszonévesen, amikor a családban volt tüdőrákos megbetegedés, másfél évre letettem. Aztán jött egy pillanat a drágalátos első munkahelyemen, amikor a túlóra x-edig órájában elszállt a gépről minden adat, és ekkor azt mondtam a munkatársaknak, hogy na most vagy nyugtatót adjatok, vagy cigit. Cigijük volt. :)
Most lassan egy éve megint nem szívom, és szerencsére már abból is kinőttem, hogy munka miatt idegeskedjek.
20 évesen, kíváncsiságból, kisebb mennyiségű alkohol után. Nem szoktam rá, csak néha társaságban kérek 1-1 szálat valakitől
21/l
20 voltam (vagyok), màr hónapok óta járt a fejemben hogy milyen lenne,ki kellebe próbàlni. Aztán lakótàrs megkínàlt egyel és elfogadtam.
Ez volt 2 hónapja, azóta napi rendszerességgel szívok 2-3 szálat.
Mert az egyik csinos dohányzó osztálytársnőm nagyon szerette volna látni, hogy vele együtt dohányzom, én meg belementem a kedvéért (igaz, volt már barátja). Ez a középiskola utolsó évének utolsó hónapjában volt és együtt, kettesben cigiztünk jó pár alkalommal. Előtte soha nem érdekelt a dohányzás.
De amint befejeződött a suli már nem találkoztunk, én pedig nem dohányoztam tovább, az ok: egy szép lány nélkül nem izgalmas, meg amúgyis káros.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!