Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzol? Mennyit egy nap?

Dohányzol? Mennyit egy nap?

Figyelt kérdés

Hány szál cigi.

Vagy ha pipázol, hányszor, stb.

2018. márc. 2. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Mar nem, reg leszoktam. De 14 evig cigiztem. Eloszor kocadohanyos voltam, de az utolso evtized kb napi egy dobozzal telt.
2018. márc. 2. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is leszoktam. :)

Dobozosból egy dobozzal (19 szál) ment el egy nap, töltöltött cigiből 12-18 szál.

2018. márc. 2. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
6-8 szal egy atlag napon. 5 eve dohanyzom korulbelul.
2018. márc. 2. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Sokat. Sodrom ha itthon vagyok, van hogy 10 szál megy el egy nap, ha dolgozom, 30 is.
2018. márc. 2. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
2 hónapja nem dohányzom.. amúgy eleinte 15-20 söt 30 szál a vége fele mikor már megbántam hogy rászoktam 4-6. 4 évig dohányoztam.
2018. márc. 2. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:

2 hónapja dohànyzom, munkahelyen napi 2-3 szálat, de van hogy egyet se. Jó érzés kimenni a kollégákkal szünetelni egy kicsit, de van hogy ők cigiznek, én viszont csak ott állok. Úgy èrzem még nem szoktam rá, tényleg simán meg tudom állni hogy ne szívjak egyet se. Szerintem csak a szertartás miatt csinálom.

Hétvégente otthon egyedül nem gyújtok rá, nagyonmax 1-re.

2018. márc. 2. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Hétvégén egyáltalán nem. Hétköznap 2-8 szál/nap. Van hogy 1-2 hétig nem gyújtok rá, utána megint...
2018. márc. 3. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, de csak, ha iszom, akkor is maximum 4-5 szálat, viszont elektromos cigit minden nap használok.
2018. márc. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!