Miért csak a szép csajok dohányoznak?
Figyelt kérdés
:)2018. febr. 20. 23:29
2/10 anonim válasza:
XD Hát rám már mondták, hogy csúnya vagyok és bagózom néha.
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Hány éves vagy?:D
2018. febr. 21. 00:19
4/10 anonim válasza:
Te se sok kissebbségi etnikumú, terebélyes méretekkel rendelkező, mosdatlan, fogatlan, dohányzó asszonyságot láttál.
5/10 anonim válasza:
Hogy később ne legyenek olyan szépek.:D
6/10 anonim válasza:
Én nem dohányzom. Undorodom tőle. Akkor most csúnya vagyok?
7/10 anonim válasza:
Az hogy "szép" számodra mit jelent? Dekoratív? Szép ruhában, kisminkelve kicicomázva?Az ilyen lányok még feltűnőbbek akarnak lenni, hogy a fiúk észrevegyék őket, mindent bevetnek, még a dohányzást is, pedig valójában csak kompenzálnak.
Ha nem egy agyoncicomázott hanem alapból, természetesen szép lányra gondolsz, akkor lehet hogy csak rászokott a cigire.Az ilyen lányok nem gondolom hogy dohányoznak, legalábbis csak kevés közülük.
A számodra "csúnya" csajok lehet nem is csúnyák, csak nem raknak magukra sok festéket, csili ruhákat, mázt.Esetleg nézd meg őket ilyen szemmel.Értékesebb az egészségük, okosabbak, ezért cigivel nem élnek.
8/10 anonim válasza:
A szépség relatív, szóval a kérdés értelmetlen.
9/10 anonim válasza:
Azért nem teljesen relatív.Szépnek bármiből azt mondjuk, ami a legtöbb ember értékrendjében szépnek számít.
10/10 A kérdező kommentje:
#9 így értettem.
amúgy nem a sminkes libák, a természetesek a szépek
2018. márc. 18. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!