Miért van az, hogy a fiatalok/kamaszok akik dohányoznak csak beleszívnak a cigibe, és máris fújják ki?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 12:31
1/7 anonim válasza:
Mert nem tudnak dohányozni.
Én letüdőztem elsőre is - aztán másnap megfogadtam, hogy soha többet nem gyújtok rá, olyan migrénem és hányingerem volt :D
2/7 anonim válasza:
Mert alapvetően nem szeretnek dohányozni, csak azért csinálják, mert az annyira menő.
4/7 anonim válasza:
Mindenki úgy kezdi szerintem, én is. Kár volt. Amire rá lehet szokni, és én kipróbálom, arra rá van szokva sajnos.
5/7 anonim válasza:
Hát én 15 éves vagyok, két éve dohányzom, de olyan mélyre szívom amennyire csak lehet, meg benntartom 3-4 másodpercig, mert Számomra így kielégítő a dohányzás, szóval nem mindenki csak rángatja ki-be a szájából cigit.
6/7 anonim válasza:
Előttem lévő miért lett felpontozva? Nagyon gáz volt olvasni, ez nem fű hogy 3-4 másodpercig lent kell tartani.
7/7 anonim válasza:
Valaki azèrt,mert sokat akar elszìvni gyorsan,de sajnos vannak olyan fiatal lànyok,akik a felènèl dobjàk el a cigit,sajnos nem èrzik àt a cigi ìzèt,ès nem èlvezik ki minden màsodpercèt,de szerencsère olyanok is vannak,akik mèg a csikket is el akarjàk szìvni. A fiatal fèrfiak lassan csinàljàk,de a technikànak megfelelően,velük semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!