Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Korombeliek! Honnan szerzitek...

Korombeliek! Honnan szerzitek a cigit? 16/F

Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Megkérek egy havert/ismerőst, hogy vegyen nekem.
2018. febr. 15. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Trafikból. Egyébként beküldök egy haver, de van olyan, hogy bemegyek és kiadják.
2018. febr. 15. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Haver bemegy de mióta 18 vagyok egyszer nem kérték el a személyimet xd
2018. febr. 16. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mint nálunk, nekem 5-7000Ft simán össze szokott jönni hetente abból, hogy a még nem 18 éves gimiseknek bemegyek és megveszem, 100Ft /doboz...

A legtöbb dohányboltos is tudja, hogy nem saját részre megy, hülyén is nézne ki az a mennyiség, meg amúgy sem dohányzok, de most akkor megvetetik mással, nekem meg jól jön ez a pár Ft mellékes.

Kár hogy idén vége lesz a giminek.

Igazából csak a csajokat szoktam sajnálni, vagyis, hogy tök jól néznek ki és belegondolok, hogy mit tesz velük, de itt emgint jön az a rész, ha nem én akkor más, max nem 100Ft ot kér érte hanem pár szálat.

2018. febr. 17. 01:23
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
nagyapám veszi nekem és együtt szívjuk 14f
2018. febr. 17. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!