Egy hónapja nem dohányzom már, és mégis csapnivalóan alszom azóta is. Van hogy csak négy órákat egy nap, van hogy napkeltekor alszom el, ha mégsem akkor meg 3-5 óra alvás után felébredek. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 15:34
1/10 A kérdező kommentje:
Amikor még dohányoztam akkor bezzeg végigaludtam 8-9 órákat is.
2018. febr. 8. 15:37
2/10 anonim válasza:
Nem tudom a választ, de nálam ugyanez van, én is kb 1 hónapja tettem le, de sztem majd elmúlik magától. Én meg köhögök is azóta.
3/10 anonim válasza:
A leszokás egy stressz a szervezetednek, de ahogy kitisztulsz, elmúlik a függőség, valószínűleg el fog múlni az álmatlanság is. Addig is ihatsz nyugtató teát, citromfüvet, macskagyökeret.
4/10 A kérdező kommentje:
Egy rakás sz*r mind, semmit nem használnak.
2018. febr. 9. 00:12
5/10 anonim válasza:
Akkor a fizikai és szellemi lefáradást javaslom. Egy délutáni nyelvtanfolyam, vagy egy kiadós kardió edzés.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem használ.
2018. febr. 10. 09:10
7/10 anonim válasza:
Akkor orvos, pszichológus. Jobbulást.
9/10 A kérdező kommentje:
Én szándékosan nem szokásos erős cigit szívtam hanem a leggyöngébb, hegyilevegő, 0,1mg-os fehér szofit. A leggyöngébb cigi amit kapni a boltban. Szóval nem, ezek nem elvonási tünetek.
2018. febr. 11. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!