Dohányzás leszokási módszer?
21 hetes terhes vagyok 22 éves, a párom 34 éves és 20 éve dohányzik, aktivan. Én egyből leraktam, de ő nem tudja!
Hallottam még régebben egy olyan dologról ami "kiszivja" a nikotint a szervezetből. Vmi fém lapra kell letenni a kezeket és elektromossággal(?) elérik hogy a szervezetből eltünjön a nikotin! Tiszta sárga utána a fém lap. egyszeri kétszeri alkalom a kezelés, vmikor 5 6 évvel ezelőtt 5000 ft volt!
Ha ismeritek ezt a kezelést hol található meg, mi a neve mennyibe kerülhet mostanság? Ha mentél ilyen kezelésre segitett?
Én úgy hallottam hogy ez a kezelés kamu tehát csak elhitetik hogy használ, bizonyítva nincs.
Plusz ha tényleg működik és kiszedi a nikotint a szervezetből akkor is a szokás megmarad főleg 20 év után, tehát ha pl nem is kívánná a nikotint akkor is rá akarna gyújtani csak megszokásból.
Szerintem ha nem tudja egyik napról a másikra lerakni akkor semmi esély...
Én kb 2 éve le akartam szokni a dohányzásról, de nem sikerült.
Két hete eldöntöttem újra, (most jobban akarva), hogy leszokok.
Elszívtam a dobozból az utolsó szálat is és azóta nem gyújtottam rá.
Az első 3 nap nagyon rossz volt, de azóta már nem is hiányzik.
Kb 15 évig cigiztem...
Champix. Nekem segített. Olyannyira, hogy eleinte nem is bíztam benne. Lassan egy éve, hogy nem dohányzom....
Üdv!
Pff. Ez k1b@sz0tt nagy átbaszás. A nikotin nem olyan anyag, amit különösebben érdekel az elektromosság. Mellesleg a függőséget nem az okozza, hogy maradék nikotin van a szervezetedben, hanem hogy az anyagcseréd alkalmazkodik a nikotinhoz. Még ha lenne is módszer, ami teljesen kivonja, ugyanúgy lennének elvonási tünetek.
Akin működött az színtisztán placebo. Ki a fene nem mesélné be magának, hogy nem ablakon kivágott pénz volt 5000 forint?
Besárgítani egy lapot viszont nem nagy kunszt. Fura, hogy még mindig vannak emberek, akik hisznek a sarlatánoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!