Lacixx67 kérdése:
Nem tudom letüdőzni?
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtem el dohányozni. Mindig is letüdőztem legalább is próbáltam. Eddig kék camelt szívtam amit simán le tudtam tüdőzni , de idén váltottam hosszú aranyra. Ezt is ugyanúgy próbálom (beszív , benntart , veszek rá egy nagy levegőt) letüdőzni , de valahogy nem megy. Legalább is nem érzem
miért lehet ez?
lehet eddig sem tüdőztem le rendesen?
kaphatok fél évtől szájrákot?
Értelmes válaszokat várok.
2018. jan. 24. 00:33
1/4 anonim válasza:
Az arany gyengébb mint a camel, és ezért lehet "nem érzed" ahogy letüdőzöd.
2/4 anonim válasza:
Aztán mi a búbánatért dohányzol, ha el se tudod szívni rendesen, és közben attól rettegsz, hogy szájrákot kapsz?
Amúgy nem értem, miért tartod lenn a cigifüstöt és veszel rá levegőt, mielőtt kifújnád. A cigarettát nem így kell szívni. Beszívod, kifújod, kész, mintha csak levegőt vennél. Nem kell lenn tartani...
4/4 anonim válasza:
Az arany marlboro a legundorítóbb cigi a világon. A piros sokkal jobb, az aranynak vegyszeres íze van és rosszul leszek tőle mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!