Dohányzás utáni szédülés mitől lehet?
Az van ami nálam is. Csak az a helyzet, hogy én le szokni akarok. A lényeg az, hogy egy idő után ugyanannyi nikotin kevés a szervezetnek. Ezek elvonási tünetek. Hülyén hangzik hogy elvonási tüneteid vannak miközben te ugyanúgy dohányzol. Pedig ez így van...olvas utána:Nikotin elvonási tünetek!
Én 3 hete még egy doboz cigit hívtam.most már csak 6 szálat szívok egy nap. Nekem is szinte minden nap fáj azóta a fejem(előtte soha nem fájt a fejem, jöhetett vihar vagy bármi)
Két dolgot tehetsz! Első amit nem javaslok. Még több cigit szívsz és akár 3-6 hónapig is elmúlhatnak a tünetek. De lehet hogy hamarabb meghalsz.
Második:ha már úgyis elvonási tüneteid vannak akkor csökkentsd az adagot és szokj le! Én most várom az elektromos cigim, de lehet mire ide ér 2-3 hét már azt sem fogom használni. Ezt te döntöd el, de ebből sok jó így nem lesz!
Kedves kérdező!
Nem értem, hogy miért szólod le a válaszolókat. Igazuk van, azért szédülsz, azért fáj a mellkasod és a fejed, mert a szervezeted még nem szokta meg, hogy szénmonoxid, nikotin, füst stb kerül a szervezetedbe, enyhe nikotinmérgezés...
Amit meg a magyar orvosok csinálnak egy vicc... elmész kificamodott bokával és felír neked 3x1 amoxicillint, meg tanácsolja, hogy fáslizd a lábad, meg hidegborogatás, forró tea, gőzölés és egészséges táplálkozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!