Ínygyulladás az e-cigitől? Van valami megoldás?
Két hete szoktam át a sima cigiről az e-cigire és összességében nagyon bejön, nem is hiányzik a hagyományos. Néhány napja viszont nagyon érzékennyé vált az ínyem, sőt, fogmosáskor rendszeresen vérzik. Egy kicsit olyan érzés, mintha a fogaim is kilazultak volna a helyükről, bár ezt valószínűleg csak beképzelem.
Ezt okozhatja az e-cigi? Ha igen, van erre valami megoldás?
Nem hiszem. Egy pontos van csak ez? Mert akkor lehet, hogy mindig oda érinted és ott irritálja.
De ha több helyen, akkor nem ettől. Elég rövid idő ez ahhoz, hogy ennyire durva hatása legyen.
Egyébként az is hülyeség, amit az egyes írt. Ilyen durva c vitaminhiány nem alakul ki, csak extrém élethelyzetekben. Ahhoz nagyon durván egyoldalúan kéne enni, hogy igazán c vitamin hiányod legyen. Lásd. régi hajósok :)
Aki cigizik, az C-vitamin hiányos, mivel a nikotin gátolja annak felvételét, az egyes jól írja, biológus vagyok.
Nem hinném, hogy az e-cigi az oka, inkább simán csak a cigi, aminek a hatása most jött ki egy kis fogínysorvadás fejében.
Mondjuk nem értem a dohányosok mit csodálkoznak, hogyha betegek lesznek, mikor az immunrendszerük 0, mind kezdődő COPD-s ésatöbbi ésatöbbi. Náluk az a csoda, hogyha nem betegek.
Akkor okozhatja az e-cigi, ha egy kis trutyi is jön fel az e-cigiből és a meleg lötyi bánthatja az ínyedet
Lehet, hogy túl durván mosod a fogadat vagy pedig helytelenül és pont most sértetted fel az ínyedet a fogkefével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!