Első szál hogyan? Ki tudott róla? Sok alul
Figyelt kérdés
Alapjában nem szeretem a dohányosokat, de úgy vagyok már 2 hete hogy nagyon vágyom arra hogy 1 szálat elszívjak. Soha nem cigiztem még. De már 5x ezzel álmodtam, nem tudom hogyan kezdjem el, egyszerűen csak kipróbálni szeretném. Soha nem szoknék rá, mert rettenetesen utálom mikor olyan dologra megy el a pénzem ami fölösleges. Ti hogyan, mikor cigiztetek először? Ki tudott róla? Szülők mikor tudták meg? Bármi hasznos tanács? Nem szeretnék egy egész dobozzal venni, pénzkidobás. Tudom hogy káros de 1 száltól biztos hogy nem lesz bajom, 1x ki kell próbálni ezt is.2018. jan. 15. 00:36
11/12 A kérdező kommentje:
utolso es most hany eves vagy?
2020. szept. 6. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!