Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 1 szál cigi vajon mennyit...

Napi 1 szál cigi vajon mennyit árt?

Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Hosszútávon árt, de nem annyira mintha többet szívnál.
2017. dec. 27. 17:43
 2/6 Tóth László Péter válasza:
Nem kellene,én nem szeretnélek befolyásolni,vagy lebeszélni róla.Rengeteg dolok szól ellene.Azon kívül,hogy egy kis ideig megnyugtat,tudnsz mondani valamit,amiért jó dolog lenne? Ha úgy gondolkodunk,1 szál,az még nemsok,utána legyen 2 és ez így növekedhet,vagy miért csak naponta 1 alkalommal.Több rossz tulajdonságot tudnék felsorolni,most nem fogok,ha érdekel,nézz utána. De például a rossz lehelet,és maga a dohányzás sokak számára visszataszító dolog. És mondhatjuk azt,hogy egy költséges dolog,amivel magunknak,másoknak és a környezetnek is ártunk.Mégegyszer mondom,nem lebeszélni akarlak róla,ez a te döntésed,gondold át alaposan. Én is próbáltam,nem egyszer,szóval tudom milyen. Viszont elgondolkodtam azon,hogy megéri-e?
2017. dec. 27. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Maga az a 3 szál még lehet hogy nem okoz semmit.

De viszont ott van hogy rászoksz, vagy már rászoktál.

És ez az ami már káros. Mert rövidesen te is mint bárki más , napi egy doboznál fogsz kikötni. Én is igy voltam, úgy hogy tudom miről van szó.

2017. dec. 27. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
* 3 szál vagy 1 szál , mindegy.
2017. dec. 27. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyit, hogy nem fogszvmeghalni tőle 😉
2017. dec. 28. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs egyenlet, amivel ezt ki tudjuk számolni.

Napi egy szál, kb szinte semmit nem árt, de abból az egyből úgyis több lesz, mert kb mindenki így kezdni.

2017. dec. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!