Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Átvágás az IWIW-en! Ezt az...

Átvágás az IWIW-en! Ezt az üzenetet kaptam. Vajon hány angolul nem beszélőt vágtak már át ezzel a HOAX-szal (Megtévesztő email)? Aki kattintgat, kap nagyon szép "karácsonyi meglepit", pl. jónéhány trójai és féreg alakjában.

Figyelt kérdés

Szia!

Ez egy tovább küldött üzenet! Nekem nagyon szimpi, szerintem neked is tetszeni fog!

Puszi!:) Axxx

Előző üzenetem címe, Működik és fizet volt!...ez bizony nem véletlen

Az internet akár csak a való világ, tele van "bombasztikus, fantasztikus csak neked, csak ma" ajánlatokkal! Sajnos azonban sok közülük, vagy átverés, vagy a nem megfelelően alkuló üzlet miatt nem kerül kifizetésre, sőt sok kezdő új cég be is csődöl!...oda a pénz és a befektetett munka

Előző levelem írásakor frissen csatlakoztam egy Magyarországon eddig még nem ismert, de

nemzetközi viszonylatban már 3 éve működő és fizető cég számomra szimpatikus szolgáltatásához, mivel nincs vállalkozói engedélyhez kötve!

Azt ígérték, már az első héten pénzt kereshetek!...sőt ki is fizetik!:)

Nos ez megtörtént!!!...elöljáróban csak ennyi, hogy érthető legyen a jelenlegi levelem címe

Nem őrültem meg!:) Tudom ma dec 8.-a van! és pont reggel 8 órakor írom e sorokat! Karácsonyi Pénz a címe!

Tudom már alig két hét van karácsonyig! Hogy a csudába lehetne, elkölthető plusz karácsonyi pénzre szert tenni legálisan ilyen rövid idő alatt ??? Lehetetlen !!!

Mi van, ha mégsem az ??? Egy hét alatt, plusz pénzt kereshetsz! Iratkozz fel ingyen és elmondom mit javaslok, én hogyan csináltam! Az oldal angol nyelvű, de ez ne zavarjon! Ha a feliratkozás "nehézségein" túljutsz, látni fogom és magyar nyelvű információkkal segítelek, mivel magam is csak magyarul beszélek. Nem kértek tőlem nyelvvizsga bizonyítványt sem!:) Kicsit szkeptikus vagy?:) Nagyszerű, én is az voltam, javaslom kattints erre a linkre: [link]

Gyesen vagy, vagy esetleg nyugdíjban, ajánlom ezt a linket: [link] Kikapcsolódásra, pihenésre, nyaralásra vágysz?

[link]

Nem titok, "minden út (link) Rómába visz", de ha nem is Rómába, mindenképpen kedvezőbb anyagiak közé!:)

Ha csak egyszerűen kíváncsi vagy, vannak e más "őrültek" is, akik "elhisznek ekkora marhaságokat" :) , javaslom látogasd meg az erre a célra létrehozott csoportomat a közösségi portálon, ahol további információt találsz!

[link]

Ha már karácsonyra plusz pénzt szeretnél, ne várj holnapig, csatlakozz ingyenesen most!

[link]

Üdv! boxxx

2009. dec. 9. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Eleve gyanús ez a sok "x" a webcímekben.. szóval engem tuti nem vágtak volna vele át :D

Mondjuk meg se nyitom ha valaki körlevelet küld xD

Aki meg ezeket még mindig beveszi.. háát annak nem tudok mit mondani..

2009. dec. 9. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Ekkora kamu szöveggel max azt vágják át, aki egyszer se olvasott ilyet, de legközelebb már ő se fog bedőlni.
2009. dec. 9. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
A hülyéket bármivel át lehet verni.
2009. dec. 9. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
én az iyleneket azonnal tiltani szoktam. El sem olvasom.
2009. dec. 10. 00:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek: az x-eket én írtam át, nehogy valaki rákattintson, egyébként az IWIW Nyilas klubja címén jelent meg. "Angikám" le lett tiltva, aki ennyire primitiv, maradjon magának.
2009. dec. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!