Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit vegyek, ha még...

Milyen cigit vegyek, ha még nem dohányoztam?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés.. Szeretnék venni egy doboz cigit, csak hogy kipróbáljam, hogy milyen. Nincs olyan ismerősöm, akitől tudnék kérni egy szálat. Ciki lenne bemenni egy dohányboltba úgy, hogy kb azt sem tudom, milyen cigik vannak és hogy mi közöttük a különbség. Milyen cigit ajánlotok egy olyan embernek, aki még nem dohányzott?

2018. jan. 13. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nem okoskodásból csak segíteni akarok, de én is úgy kezdtem hogy jajj csak egyet elszívok a haverommal és hidd el nem éri meg 1000 forintot kidobni azért hogy egyet elszívjatok, mert utána sokkal több lesz mint 1000 forint!
2018. jan. 14. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha még nem cigiztél akkor honnan jön az hogy rá kell gyújtanod?

Én is azt mondom ne gyújts rá, mert nincs megállás utána.

Én is szivtam és mikor már a napi két doboz elment és úgy éreztem hogy ki fog végezni , utána csak le tettem.

De sokkal nehezebb akkor letenni amikor már ki alakul a szenvedély betegség.

Mint irják itt valóban igy kezdi mindenki, azt hiszi, csak egy-két szál és attól nem lehet rászokni.

DE !!! pont attól lehet rászokni.

2018. jan. 15. 14:09
 13/14 anonim válasza:

Én egy éve meg vagyok rekedve napi 1-2 szálnál, de sokszor van olyan hogy pár napig egyet sem szívok el.

Különben próbáld ki a sárga Winstont, én is azt szívtam először ha jól emlékszem :D Most meg tekerem, nekem ez jobban bejött.

2018. jan. 16. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy semmilyet. Csapda és rabság, betegség, költség a szenvedésért. Saját tapasztalatból mondom.
2018. jan. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!