Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fű terítése? (csupán kíváncsiság)

Fű terítése? (csupán kíváncsiság)

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy megy az ilyen. Hol lehet ilyet venni, ennyit mennyiért? Kik adják kinek? Milyen szöveget tolnak be egymásnak, mekkora az esély hogy elkapnak? S ha elkapnak mi lesz a következménye (Nem szeretnék veszekedést lent, kulturált módon, emberhez méltóan)

2018. jan. 10. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
ha ezt gyakorin kell megkérdezned, akkor ne is gondolkodj ebben
2018. jan. 10. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
gondoltad, hogy az ostoba kérdésed miatt itt lent összeveszünk?
2018. jan. 10. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Köszönjük kérdését, rögzítettük. Kérjük, hogy a nyomozók kiérkezéséig ne hagyja el otthonát!
2018. jan. 10. 18:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kötözködést vártam, rendes válaszokat. Valaki kíváncsi rá. Egyébként Roleplay játékban ilyen szerepet töltök be emiatt kérdezem.
2018. jan. 10. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolom ismerősök stb kapcsán terjed a híre, hogy kitől lehet beszerezni, ahogy minden más drognál is. nekem is van olyan ismerősöm, aki tud valakitől venni, szintén úgy ismerte meg, hogy valaki ajánlotta neki.

Aztán, hogy pontosan miért nem bukik le, azt passzolom, gondolom azért nem hangoztatja, reklámozza, hogy árul, csak így terjed szájról szájra.

2018. jan. 11. 00:14
 6/8 anonim válasza:

Ha a rockzenét szereted, akkor fogsz találni hasonló érdeklődésű embereket. Ugyanez megy a drogpiacon, ráadásul a mai média segítségével ez még egyszerűbb, mint pl. 20 éve. Olyan társasághoz csapódsz, és ha ügyes vagy, megtalálod a "nagykutyát", a fő elosztót, és be is tudsz férkőzni a bizalmába. Ezek után meg kell lepni a célközönséget, mert sokan pl. nem adják meg az 1 grammot, csak 0,7-0,8. Bevágódsz egy olyannal, hogy a delikvens előtt méred ki a pacek 1 grammot, már nyert ügyed van.

Ha nem tartasz otthon több száz grammokat, a lebukás veszélye nem túl nagy. Persze a pakliba mindig benne van. De a rendőrök se az elefántcsontparti jóskapistát keresik, aki ellát fűvel 10 embert, inkább a hálózat nagyobb emberei érdeklik őket.

Ha elkapnak mész a böribe. Asszem, 5-8 évig terjedő szabadságvesztéssel jár a kábítószerkereskedelem.

2018. jan. 14. 02:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk mintha a mérlegen nem lehetne csalni. :)
2018. jan. 14. 02:32
 8/8 anonim válasza:
Biztos lehet, ennyire nem mélyültem el a dologban :D
2018. jan. 14. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!