Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet orron keresztül szívni...

Lehet orron keresztül szívni a cigit? : D

Figyelt kérdés

bioszon mondta a tanár, hogy orron keresztül egészségesebb levegőt venni, mert az jobban megszűri a káros anyagokat. erről eszembe jutott, hogy akkor elvileg a cigi is egészségesebb az orron keresztül :)

van aki már próbálta így? vagy lehet egyáltalán?

én igazából nem cigizek annyira, csak partykon szoktam, puszta kíváncsiságból kérdeztem :)

15f

2010. jún. 4. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

azért egészségesebb orron keresztül venni a LEVEGŐT mert az orrszőrök és a nyálkahártya kiszűri a bacikat és a port

Levegőt! Nem cigit te eszetlen.

2010. jún. 4. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne próbáld ki,ha jót akarsz...
2010. jún. 4. 16:42
 3/13 A kérdező kommentje:
nem is akartam kipróbálni :D
2010. jún. 4. 17:29
 4/13 A kérdező kommentje:

1.:

és akkor a füstből semmi káros cuccot nem szűr ki?

2010. jún. 4. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
nem mindeggy hogy a levegőből a füstöt akarod kiszűrni, vagy a füstből a levegőt
2010. jún. 4. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:
hát amikor passziv dohányosok közt vagy és az orrodon keresztül lélegzel,akkor az orrodon keresztül mennek be a káros anyagok.De a füst ellen nem védenek az orrban lévő dolgok.
2010. jún. 4. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
legjobb ha nem kezdesz el jobban cigizni,és mielőbb abbahagyod,persze a te döntésed,ez csak tanács.Én már megjártam a poklot a cigi miatt
2010. jún. 4. 18:10
 8/13 anonim ***** válasza:
partikon, anyáááám! Aztán mi a redvesnek ?
2010. jún. 4. 19:24
 9/13 A kérdező kommentje:
mert szeretem és jólesik, amúgy a hétköznapokon viszont erőt veszek magamon és nem csinálom -.-
2010. jún. 4. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen lehet.
2010. jún. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!