Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 1-2 szál cigitol kaphatok...

Napi 1-2 szál cigitol kaphatok rákot? Nagyon egészségtelen? 15/F

Figyelt kérdés

2018. jan. 4. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nyilván lehet a rák és közte össze függés.

De én bagóztam sokáig és olyan köhögéseim voltam reggelente hogy azt hittem ott fulladok meg.

Fel szakadozott a slejm, na az valami gusztustalan dolog.

Meg általában a dohányosak nem érzik a hogy milyen büdösek, de én éreztem magamon. Az áráról már ne is beszéljünk. Számold ki napi egy dobozzal, plusz ilyen öngyújtó olyan hülyeség.

Ez évi 400000 ft.

Mert te is el fogsz oda jutni a napi egy dobozig, vagy még több is kell.

2018. jan. 6. 08:51
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell parázni. Nem lesz bajod.
2018. jan. 7. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért kell hazudni a gyereknek utolsó? Naná hogy lesz baja. Még ha nem is rögtön rák. Csak gallyra vágja a tüdejét. a szívét , a fogait, és a pénztárcáját. Van egy negyvenen túli kollégám aki még mindig albérletben lakik. Kiszámolta: amit bagóra elvert tizenöt éves kora óta, hát rég meglenne a saját lakása. Erre ő elfüstölte azt a pénzt.
2018. jan. 7. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:

13: ez nem feltétlen hazugság. Mint írtam korábban van összefüggés, de szerintem tized annyi mint amennyit mondanak. Előbb kapsz rákot azoktól a dolgoktól amikről nem is tudsz, ami benne van a piába kajába, csak nincs megmondva se nagyon. Tudod a tartósítószerektől a szagelvonóig minden. A cigire legalább böcsületesen rá van írva.

És azért van abban is valami, hogy megbukott a gondolat. Mert mondtam, ismertem olyat, konkrétan rokon, ki lehet találni milyen, aki 92 évesen halt meg és nem rákban pedig kamasz kora óta szivar is volt, pipa, meg cigi. és olyat is aki sajnos fiatalon meghalt rákban, Ő a dohányellenes. És feltételezem más is kevesebb rákost lét aki dohányos volt, mint amennyit mondanak.

2018. jan. 7. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!