Melyik a károsabb a elektromos cigi vagy a rendes cigi?
Én most próbálok leszokni, nehezen megy. Azt tudom mondani, hogy amíg nem melegedtél bele nagyon, most hagyd abba, mert büdös, drága, egészségtelen és nem menő..Bár tudom, hogy úgyse fogadod meg a tanácsom. Szóval válaszolok a kérdésedre is..
Állítólag a sima cigi károsabb, de engem nem győztek meg ebben..végülis az e cigivel mindenféle aromás gőzt lélegzel be. Annyi talán az előnye, hogy nem büdös és ha ésszel szívod szerintem még jóval olcsóbb is. Bár mivel finom íze van a füstjének (mint a vizipipáénak) ezért éjjel nappal a számban lógott, míg sima cigiből csak 1-1,5 óránként szoktam elszívni egy szálat.
Ha az e cigit választod, ott is van sokféle teljesítményű, minőségű, meg a folyadéknál is meg van határozva hogy melyik mennyi nikotint tartalmaz..volt amelyik olyan erős volt, hogy köhögtem 2 hétig minden szívás után..van ami meg olyan gyenge, mint ha csak vízgőzt szívnál. Neked kell rájönnöd melyik a neked megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!