Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miert van ez? Szerintetek...

Miert van ez? Szerintetek fuggo vagyok?

Figyelt kérdés

Ha nincs cigi a kozelemben, akkor nagyjabol el is felejtem hogy egyaltalan letezik. De ha mondjuk a zsebemben megerzek egy cigis dobozt akkor ha tudok ragyujtok.

Fuggo vagyok szerintetek?

2017. dec. 29. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Az.

Felesleges keresni a kifogásokat. Ha elfelejtenéd/nem lenél függő, akkor nem lenne benned a kényszer, hogy feltöltsd a zsebed vele.

Az meg átlagos, hogy az embereknek nem csak a cigi jár az agyában, de annak ellenére függők.

A cigi nem bódít, mint az alkohol.. így más jelei vannak a függőségnek, sokkal könnyebb vele élni.

2017. dec. 29. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
De most is pl, wellnessezni voltunk karacsonykor, otthonhagytam veletlen es 3 napig teljesen elfelejtettem hogy letezik
2017. dec. 29. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha eltudod felejteni, akkor ne is vegyél többet.

Akkor nem vagy függő.

2017. dec. 29. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor soha ne legyen nálad, így nem érzel majd késztetést arra, hogy rágyújts, tehát függő sem leszel. Pofonegyszerű az egész.
2017. dec. 29. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Lehet a szertartás hiányzik egy idő után.
2017. dec. 29. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az, de felesleges tőle félni. Ha nincs nálad, te mondtad, hogy nem is gondolsz rá. Ha le akarsz szokni akkor majd nem veszel. Egyébként szívhatsz.
2017. dec. 29. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy könynen kiderítheted hogy ilyen vagy olyan módon rászoktál e. legyen ott a zsebedben egy mondjuk egy hétig, de álld meg, hogy rágyujtasz, ha megy, akkor nem vagy függő.
2017. dec. 30. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!