Elvárható a barátomtól, hogy ne cigizzen a lakásban, amikor én is ott vagyok náluk?
A családjában amúgy csak ő cigizik. Engem nagyon zavar, nekem csak apukám cigizett, de ő mindig kiment a házból, anyám meg is ölte volna, ha ottbent rágyújt.
Már régebb óta együtt vagyunk, és mondtam neki többször is, hogy zavar, főleg a szobájában, olyankor kimegy a fürdőbe, de az emeletről már nem menne le, mert ahhoz lusta. Vannak gyerekek is a házban (1 és 5 éves) és ezért lent a nappaliban ha ők is ott vannak, úgy cigizik, hogy a cserépkályhába tartja a cigit meg odafujja a füstöt. Kérdeztem tőle, hogy ha gyerekünk lesz esetleg akkor is így cigizne előtte. Azt mondta nem, de nem volt meggyőző.
A legnagyobb taplóságok egyike nemdohányzó ember jelenlétében bagózni. Én ilyenért már küldtem el lányt is, hogy randin a kocsimban(!!!!) rágyújtott a megkérdezésem és a hozzájárulásom nélkül.
Úgyhogy még az is jogos elvárás lenne, hogy ne legyen büdös a szája amikor együtt vagytok.
Fú,én emiatt nem állok le bagóssal.Nem bírom az igénytelenséget.
Egyébként jogosan szólsz rá.
Szerintem nem. Nem vagyok híve annak hogy itt most neki essek sablonos szövegnek, hogy "húú hát persze, hogy elvárható". Engem nem zavarna, nem tudok okot rá. Ettől a füsttől keveseben fulladtak meg mint a szennyvíz szagtól. Vízbe többen fulladtak.
Ugyanolyan joga van dohányozni mint nem dohányozni, különben nem olyan téma, hogy a többség (akik nem cigiznek) leszavazzák.
"Már régebb óta együtt vagyunk, és mondtam neki többször is, hogy zavar,"
Minek álltál össze vele, ha nem bírod a bagót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!