Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet bajom egyszeri vizipipáz...

Lehet bajom egyszeri vizipipázással?

Figyelt kérdés

A haverom most vett magának egy vizipipát és kérte hogy menjek át hozzá és próbáljam ki. Én úgy gondoltam hogy oké, rendben kipróbálom. De aztán utánaolvastam, és hallottam hogy még talán károsabb a cigarettánál, (persze én nem tudom) de a legtöbb oldalon ahol néztem azt írja nem olyan káros mint a cigaretta. Na hát én attól nem nyugodtam meg hogy nem annyira káros mint a cigaretta, mert láttam hogy olyat írnak róla hogy még így is nagyon káros. Az egyszeri vizipipázás alatt azt értem, hogy elmegyek és max 1 órát, (nem folyamatosan) bele-bele szívogatok a haverral.

Minden véleményt meghallgatok!

2017. dec. 26. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Ennyitől talán nem.
2017. dec. 26. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Semmi bajod nem lesz.
2017. dec. 26. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Csak akkor, ha rászoksz. Fokozatosan, észrevétlenül.
2017. dec. 26. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
15 évesen sátorban ülve 5-en akkora füstöt csináltunk, hogy nem láttuk egymás arcát és beképzeltük a kábulatot. na és ? mi bajunk lett tőle, semmi. neked is azt ajánlom lazulj egy kicsit az életbe ne feszkózz
2017. dec. 26. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Persze, alig 1 hónapod lehet hátra.
2017. dec. 26. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
101%, hogy az ég világon soha semmi bajod nem lesz tőle
2017. dec. 26. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem elsz ennyitől.
2017. dec. 27. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!