Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tud csinálni, ha kiderül...

Mit tud csinálni, ha kiderül hogy cigizek?

Figyelt kérdés

17 vagyok, 2 éve cigizek és mostanában gyanakodnak apámék.

itthon nem szoktam cigizni ha itthon vannak,csak suli,vagy haverokkal tehát nem vagyok nagy cigis

Anyám mondta hogy fater gyanakszik,mondogatta neki hogy szagoljon meg stb,de mondta azt is h őt igazából nem érdekelné,eleég nagy vagyok,tegyük hozzá ő is cigizik

Apám viszont kb meg ölne , hatalmasat csalódna bennem, botrány lesz ha megtudja, úgy is megérzi stb ilyeneket mondott ..

hogy kerüljem el h legalább apám ne tudja meg?

2017. dec. 23. 22:15
 1/9 anonim válasza:
77%
Elkerülni max ha abbahagyod!
2017. dec. 23. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

elkerülni nem tudod, de amúgy 100 hasonló korúból 110 dohányzik..ez a kiváncsiság kora.

én is kipróbáltam, méghozzá kemény egyiptomi cigivel. Fél doboz után úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell.

Apád meg csak szagolgasson. Ha nem emléxik mit csinált ebben a korban, akkor nála a baj.

2017. dec. 23. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Elkerülni?

Úgy ha leszoksz róla. Előbb utóbb úgyis rájön.

Anyuka lehet azért nem érzi annyira, mert ő is cigizik. Azonban egy nem dohányos eléggé hamar kitudja szúrni ha valaki cigizik. Kabátra nagyon rátapad, főleg így télen..

Amúgy a kipróbálás nem egyenlő azzal, hogy 2 éve tolom.

2017. dec. 23. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Sose értettem egy szülőnek miért kell ekkora botrányt csapni abból ha a gyereke cigizik
2017. dec. 23. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, te ismered apádat, hogy mennyire menne el messzire.

De legrosszabb esetben kirakhat téged, amint kijártad a középsulit.

2017. dec. 23. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

#4... Azért, mert nem vagy szülő.

Hiába mérgezem magam, hiába játszom az életemmel, a gyermekemé sokkal fontosabb, mint az enyém.

Képmutató dolog, azonban inkább ő szenvedjen egy kicsit, minthogy én szenvedjek majd a jövőben ha netalán beüt a rekt és hamarabb meghal rákban, mint én.

Egy 17 éves semmit sem tud a világról... és még nincs abban a korban, hogy tényleges kockára tegye a jövőjét.

Nem egy olyan emberről tudok, aki eléggé fiatalon meghalt a rákban(legtöbbjük dohányos volt.. de az életmód is), ahogy meghallják, hogy mi a probléma.. utólag bármit megtennének.

S a rák nem csak idősen jön.. középkorúként, amikor majd neked is a gyermekeid csak éppen gimibe járnak...

Eléggé nehéz azt feldolgozni, hogy még a szalagtűzőjét sem fogod látni, sem az unokáid, stb.

Szóval igen, ne dohányozzon!

Mindenki érdeke!

(Ennek ellenére ha úgy gondolja csinálja, azonban egy szülő a 17 éves gyermekének azt mond, amit akar, amíg ő tartja el!)

2017. dec. 23. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb észre fogja venni, ha nem is a szagról elég egy apró hiba, megtalalja öngyujtod vagy cigid akár, onnan meg bukta.
2017. dec. 23. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Abbahagyod.
2017. dec. 24. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Azon gondolkozz el hogy abba kell hagynod.

Erre a drága cigikre honnan van egyáltalán pénzed?

Már 2 éve rájöhettél volna hogy nincs benne semmi jó.

2017. dec. 24. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!