Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Igaz, hogy a sima cigi károsab...

Igaz, hogy a sima cigi károsabb, mint a marijuana?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 13:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

ma 17:08

Lehet szűrőt venni amit beletekernek a jointba, tehát normál szűrővel is működik a dolog.

2010. jún. 2. 17:25
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
azt is lehet de úgy nem olyan jó füvezzni sztem . :D úgy hat igazán ha szétvágja a tüdődet és köhögsz mint állat, mert köhögés közben az erek tágulnak úgy még jobb a hatás . :DD szűrővel el sem tudnám képzelni . sztem fullra letompítja
2010. jún. 2. 17:46
 13/27 anonim ***** válasza:
56%
A csiga is tompítja ennyi erővel. Én sosem köhögök, mégis beüt.
2010. jún. 2. 17:49
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem köhög mindíg az ember de van olyan fű amitől rendessen beköhögsz és az tényleg dúrva cucc. De amúgy tök mindegy káros mind a kettő azt ennyi.
2010. jún. 2. 17:57
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
Kender virágzatot csak önmagában szabad szívni (kb. 0.4g egy joera való) akkor nem kerül nikotin és egyéb (több radioaktív) anyag a szervezetedbe a dohány miatt és így (leszámítva hogy füstöt lélegzel be és annak amennyi káros hatása van bármi is legyen az) jót tesz az emberi szervezetnek de ha megeszed akkor még ennyi probléma sincs. :)
2010. jún. 2. 19:43
 16/27 anonim ***** válasza:
43%
a marihuanás cigi károsabb mert a fűbe alapbol van kátrány és nagyon magas ráadásul !!!a dohányba kátrány nincs csak a cigi papirba !!tehát ha bele gondolsz egy normál szál cigibe van 8 mg kátrány ,a füvesbe akár lehet 3 szorosa !!igy nézve a dolgot károssab !!
2010. jún. 3. 16:45
 17/27 anonim ***** válasza:
[link] Én csak ennyit mondanék hogy olvassátok el és ott van...
2010. jún. 3. 17:44
 18/27 anonim válasza:
Igen, rövidtávon ez így van, de hosszú távon nagy mennyiségben a fű károsabb. Ugyanis roncsolja az agy működését, leginkább a memóriát irányító részeket. Igaz ez nagyon hosszú idő, de könnyen rá lehet szokni. A másik ok, ami miatt a fű nem jó: Gyakori, hogy a szervezet már nem elégszik meg azzal az adaggal amit adsz neki, valami erősebbre vágyik és ezért sok ember komolyabb drogokhoz fordul. Azok viszont komoly, maradandó agykárosodást okozhatnak!
2010. jún. 9. 09:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Hidd el, a fű is jól haza tudja vágni az embert.

Pl.: ha szívod kb 3-4 éven át minden nap, majd eljön a pillanat amikor felnőttél ahoz, hogy letedd, utána fogsz rájönni, hogy mekkora kárt okozott. Igen! van mindenféle gyógyhatása is, ez igaz! De mellékhatása is van!

Kreativitás, komunikáció, érzelmi labilitás, pánikbetegség is kialakúlhat. Vannak olyan emberek akiknél nem, de azok az emberek edzik,fejlesztik az elmélyüket és szellemüket egyaránt. Tehát tanulnak, ami bővíti a kreativitást és fejlődnek érzelmileg is, de ennek ellenére, bennük is valami ami miadt (szívják)drogoznak. Tehát nincs véletlen! Aki füvet szív, vagy egyéb tudatmódosító szereket használ, az nem hiába teszi, mert már alapból lelkileg, érzelmileg gondjai vannak, akár tudat aladt is. Tehát lehet, hogy nem is tud érzelmi problémáiról. Tudat aladt hajtja Őt valami, azt hívjuk a "Drive"-nak. Mert normális épp elmélyű ember nem szokik rá az ilyen tudatmódosító szerekre, és tudja, hogy az nem lesz jó neki. Ha rászokik is valaki, annak igen is van oka. És annak nem feltétlen kell lennie örökletes behatásoknak, mint pl.: a depressió, mert egy akármilyen trauma is kiválthat az emberben depressziós gondolkodást,érzetet.

2010. jún. 10. 01:51
 20/27 anonim válasza:
Én is az utolsóval értek egyet. A cigi is baromira káros főleg a tüdőre és a vérkeringésre, de a fű mindemellett nagyon gyorsan szétrombolja az agyad. Nem is kell olyan sokat füvezni ahhoz, hogy pl. a memóriádat és több agyi készségedet is örökre elrontsa. Én mondjuk egyikkel se élek, így van ez rendjén :)
2010. jún. 10. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!