Igaz, hogy a sima cigi károsabb, mint a marijuana?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 13:23
2/27 anonim válasza:
Miii??? Dehogy igaz !!! egy joint (füves cigi) -t ha elszívsz az olyan mint ha egy doboz cigit szívtál volna el .
3/27 anonim válasza:
Nem igaz. Az is dohánnyal van összekeverve. Tehát ugyan olyan.
4/27 anonim válasza:
Na én most szórólapból olvastam!
Ha elszívsz egy jointot olyan mintha 5 cigit szívnál el egymás után.
De arra sokan nem gondolnak, hogy amíg mi elszívunk egyetlen szálat, a dohányzók elszívnak 1-2 dobozzal!
Én heti egy szállal vígan megvagyok!
5/27 anonim válasza:
a jointon nincs füstszűrő ember !! hogy lenne károsabb a cigi ? :D a füvet egy megtekert kartonféle papírból csinállod és az a szűrő. míg a ciginek van rendes szűrője . szóval ha 1 joint és 1 cigi között van a külömbség akkor igen a joint károsabb
6/27 anonim válasza:
mármint a szűrője a megtekert kartonféle papír az lemaradt
7/27 anonim válasza:
Ezek az emberek kb a tévéből vagy valami szar0s pletykalapból informálódnak szerintem.
Aki durván füvezik azt kb napi 3-4 Joe-t szív el, aki durván dohányzik az kb 2-3 doboz cigit szív el.
A marihuánát nem kezelik ammóniával, guargumival és egyéb hulladékokkal amivel a cigit.
A marihuána 60 féle gyógyhatású anyagot tartalmaz.
Én a marihuánára teszem a voksom. :)
8/27 anonim válasza:
Nem lehet összehasonlítani a kettőt.
A cigaretta rövid távon, a fű hosszú távon káros.
9/27 anonim válasza:
de amúgy meg adtól függ hogy honnan nézzük . lehet ugye úgy is nézni hogy egy cigi és egy joint, de lehet úgy is nézni , hogy hoszabb tábon ... és a joint nyert hoszabb távon is ő a károsabb. a cigi csak tüdőrákot , szájrákot, magas vérnyomás stb.. míg a fűnek meg van ugyan ez és még az elme zavarok is .skizofrénia, depressió, pánikbetegség,tudat hasadás, rövidtávu memória zavar, stb . szóval ha választanom kéne egyiket sem :)
10/27 anonim válasza:
hát igen barátom, de mivel én is szívtam ezért tudom, hogy veszek egy kis füvet és veszek egy cigit is no meg a cigi papír sem maradhat el ugye. megcsavarom elszívom és jól vagyok. Na de várjunk egy percet, nem felejtettünk el valamit ? amikor tekertünk, vagy még előrébb megvettük a cigit ... hoppá abban is van mindenféle arom genyó és szir szar. amit + a jointba tekertem . ehh akkor miről is beszélünk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!