Mi a véleményetek arról, ha valaki tornázik (fitness dvd-k) és cigizik is?
Nekem elsőre az ugrott be, hogy akarat gyenge... Biztosan hatásosabban tudna alakot formálni, ha leszokna, de nem megy nagyon a fogyás, nem elégedett az alakjával, ezért önbizalom hiányos, feszült és cigizik is. Ez egy ördögi kör.
Félreértés ne essék, 6 éve dohányzom, de z jutott eszembe... :S
Nos nem tudom. En kuzdosportokat nyomattam regebben, es akkor is dohanyoztam. Szerintem konkret osszefugges nincs es parhuzam sem vonhato. A dohanyzas egy szenvedely es eletstilus a fittness meg egy mozgas, egy kikapcsolodas vagy egy hobbi.
Attol hogy dohanyzol meg elhetsz egeszsegesen. En pl ragaszkodom ehhez a szenvedelyhez, mas szenvedelyem nem is nagyon akad, ugyohogy ennyi rossz engedtessek mar meg :)
Semmi köze egymáshoz a kettőnek most... késöbb persze akadhat amikor a dohányzás már nagyon befolyásolja haz egészségét is...
Egyébként ez tökre jellemző amit itt a felettem lévő írt a dohányosokról... életstílus? szenvedély? én inkább BETEGSÉGnek vagy HÜLYESÉGnek hívnám... Persze ez egyéni vélemény volt... mindenki úgy hal meg ahogy akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!