Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az normális ha egy szál...

Az normális ha egy szál elszívása után kicsit szédülök? El fog múlni ez az érzés?

Figyelt kérdés

Nem régóta cigizek, és az utóbbi 3 szálnál ez volt. Kb 5-10 perc mulva már jó is, de addig kicsit forog velem a világ. Vagy ez csak azért van mert ha nincs kivel beszélgetnem közben akkor többet szívok belőle?

Előre is kösz a válaszokat.

2010. máj. 31. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ez nem igaz.

A sok antidohányos, csak szórja az okosságot, de ész érveket nem bírnak ám mondani.

"ne szokj rá mer nehéz leszokni"

b.zmeg, nem azér szoktam rá, hogy leszokjak. nem akarok leszokni, szeretek dohányozni!

"káros meg büdös leszel tőle"

neked származik belőle károd, te leszel büdös? nem! akkor meg mi a f.szt érdekel téged?

2010. jún. 1. 01:02
 12/15 anonim ***** válasza:
miért szédülök mikor beleszívok a cigibe?
2010. jún. 4. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én pont ezt a részét szeretem, és eddig legjobban a kék Bond szédített meg, azt is úgy, hogy reggel, hűvösben, kicsit esős idő, és egyedül. Ezt a szédítő érzést szeretem a legjobban!
2010. jún. 4. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül.énis és sok osztály társam is beszédül de csak mert még nem vagyunk hozzászokva
2010. jún. 4. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Én amikor rászoktam 15 évesen, ugyanezt tapasztaltam, szédültem az első pár slukktól, de nekem ezt tök jó érzés volt, úgyhogy azt lehet mondani azért is szoktam rá.

Most 33 vagyok és a jó égnek nem sikerül leszoknom. És már sok betegségem volt a cigi miatt, szóval rohadtul bánom, hogy rászoktam. Azt a kínlódást, és lelkiismeret furdalást senkinek nem kívánom, amikor próbál leszokni, és nem megy, végül rágyújt, aztán szégyelli a pofáját saját maga és a családja előtt is. Tiszta égő.

2010. jún. 11. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!