E cigit vennék, de foggalmam sincs rola. Milyet vagyek?
Figyelt kérdés
Kb 5-6 ezer forintot szannek ra. A töltofolyadék mennyibe kerül, meddig elég? Olcsobb igy a dohanyzas? Köszönöm!2017. nov. 12. 22:32
11/14 A kérdező kommentje:
Áh, mindent értek mostmár. Legalábbis úgy érzem :D Megnézem közelebbről a Joyetech eVic-VTwo Mini-t, hogy mit írnak róla, nem forrósodik-e stb. De meggyőztél, vattacsere szempontjából ég és föld (nekem). Igaz kb duplája az eGo AIO-nak árban + még aksit is kellene bele találni, de lehet, hosszútávon jobban megéri, föleg, ha azt vesszük hogy az AIO-ban nem cserélhető az aksi szval1 év és kuka. Köszi sokat segítettél, kaptam egy irányt ebben a számomra egyelöre átláthatatlan dologban :D
2017. nov. 14. 22:23
12/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem néztem meg rendesen amit ajánlottam.
Joyetech eVic-VTwo Mini
Ebbe sajnos ugyanúgy problémás a vattacsere :/
Bármit is nézel ki előtte keress rá youtuben, hogy hogyan kell vattázni nehogy rácsessz :D
13/14 anonim válasza:
Ja bocsi az oldalon azt írják, hogy "Joyetech eGo ONE porlasztókkal működik, a shopban a felújíthaó CLR verzió kapható 0,5 és 1,0 ohmos ellenállással."
Akkor ez működni fog a Joytech Ego One CLR porlasztóval is, csak rendelj be hozzá vagy 4 et.
14/14 A kérdező kommentje:
Én írtam hülyeséget, amit küldtél az VTC Mini,de mivel én külföldön vagyok VTWO-T A Felujitottat találtam meg, abba meg nem tudom, szerintem más porlasztó való. VTC-t is táláltam, de azt kb 30 ezerét, azt emg drágának érzem elsőnek, föleg, h +aku, aromák, vatta stb :O
2017. nov. 15. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!