Amerikából nincs értelme cigit fogadni igaz?
ja mert az elektromos cigi az még egészséges is ugye? gondolod hogy az a gőz amit beszívsz (mindenféle aromákkal) az jót tesz? le merném fogadni hogy semmivel se jobb mint a cigizés. én szívtam e cigit és simát is, már egyiket se..de bírom az ilyen okoskodó e cigiseket.
Miért szeretnél egyáltalán amerikából cigit hozatni? Meg tudnád fizetni, de semmi értelme nem lenne mert feleslegesen drága lenne az tuti..vagy csak vagánykodni szeretnél azzal a cigivel?
13 vagyok, nem adják ki a cigit szóval valahogy meg kéne szereznem hogy bejöjjek az egyik csajnak (vicc.)
Nagyon szeretek cigizni, érdekelnek a különböző márkák és nagyon kiváncsi vagyok milyenek az amerikai cigik.
Gondolom hogy drágább a szálltás, de nekem megéri szóval kiadok rá egy kicsivel többet ha olyan, viszont nem akarok bajba kerülni a NAVval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!