Tudom, hogy nem leszek népszerű a kérdésemmel, de nem lehetne szerintetek a dohányzást is betiltani, mint a drogot?
20:31-
Nincs autóm,de ha lenne akkor is minden bizonnyal csak nagyobb távolságokra indulnék el vele,mivel fontosnak tartom a napi sétát.Szóval nem nagyon szennyezném vele a környezetet.Amúgy nem vagyok pesti,de tudom,hogy az autók is nagyon szennyezik a levegőt,de tudod,az autó úgy is mondhatjuk,hogy egy "szükséges rossz"...A cigire viszont mi a frászért lenne szükség???Miben segíti az a büdös bagó az embert??Az tény hogy vannak egészségtelen élelmiszerek is,például a sok csoki,zsírban tocsogó kaják,de az mégis csak étel,azt megértem valahol,ha valaki imád enni,de hogy a büdös,káros füstöt direkt szívni mi értelme van???Na ez az,ami felidegesít ezért vagyok cigi ellenes.Mondom,nem baj,ha mérgezi magát,mindenki úgy teszi tönkre az egészségét,ahogy akarja,de akkor legalább legyenek másokra tekintettel a dohányosok és bújjanak el a bagójukkal,ne más orra alá füstöljenek!Ennyit szeretnék csupán!Ugyanis a passzív dohányzás is nagyon káros és sokszor még a kisgyerekekre sincsenek a dohányosok tekintettel.Hányolyan nőt látni,akinek egyik kezében cigi,másikban a gyerek.Na,megvan ilyenkor a véleményem!
de, apám azt mondta, akkor szokna le ha nem árulnák többé, és rohadtul örülne neki
(van akinek nem megy a leszokás)
mindig is szórakoztatott a nem dohányzók hisztije a dohányosokkal szemben. Most ezzel az erővel tiltsák be a csokit, a fehérkenyeret, a cukrot, a sót mert magas vérnyomást okoz, tiltsák be a tv-t mert az meg agylágyulást. Ezzel az erővel ne legyen net se mert annyi netfüggő van.
Ellenberger szabadítsuk rá Norbit a világra és ezentúl járjunk gyalog avagy lovon(ez utóbbi nem is olyan rossz ötlet), és égessük a zsírokat.
Rohadt bagósok! :D
ui: 20/L. dohányzom.
felezzük el az országot... egyik részére menjenek a dohányosok, másikra a nem dohányosok és majd meglátjuk ki élt tovább és jobban...:D
Tanuljunk már meg együtt, boldogan, elnézően élni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!