Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudom, hogy nem leszek népszer...

Tudom, hogy nem leszek népszerű a kérdésemmel, de nem lehetne szerintetek a dohányzást is betiltani, mint a drogot?

Figyelt kérdés
Annyi ember életét tette már tönkre. Természetesen türelmi időt hagyva arra, hogy aki már cigizik, az leszokhasson. De valami szankció kellene, mint a drogosokra.
2010. máj. 30. 19:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Értelek én téged! A baj az,h állambácsinak nincs szíve,csak pénztárcája!
2010. máj. 30. 21:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem lehetne betiltani a dohányzást. Nem azért, mert jó lenne vagy nem lenne jó, hanem mert lehetetlen betiltani. Nagyon nagy biznisz, és sokak csinálják, ha betiltanák, akkor termesztenék mások illegálisan, csak abból nem az állam, hanem a maffia és egyéb bűnszövetkezetek pénzelődnének, nem is kicsit. A dohányosok közül naagyon sokan nem is akarnak leszokni amúgy, és sokan csak azért is csinálnák, ilen dolog ez...én amúgy nem dohányzok.
2010. máj. 30. 22:47
 23/28 anonim ***** válasza:

20:31-

Nincs autóm,de ha lenne akkor is minden bizonnyal csak nagyobb távolságokra indulnék el vele,mivel fontosnak tartom a napi sétát.Szóval nem nagyon szennyezném vele a környezetet.Amúgy nem vagyok pesti,de tudom,hogy az autók is nagyon szennyezik a levegőt,de tudod,az autó úgy is mondhatjuk,hogy egy "szükséges rossz"...A cigire viszont mi a frászért lenne szükség???Miben segíti az a büdös bagó az embert??Az tény hogy vannak egészségtelen élelmiszerek is,például a sok csoki,zsírban tocsogó kaják,de az mégis csak étel,azt megértem valahol,ha valaki imád enni,de hogy a büdös,káros füstöt direkt szívni mi értelme van???Na ez az,ami felidegesít ezért vagyok cigi ellenes.Mondom,nem baj,ha mérgezi magát,mindenki úgy teszi tönkre az egészségét,ahogy akarja,de akkor legalább legyenek másokra tekintettel a dohányosok és bújjanak el a bagójukkal,ne más orra alá füstöljenek!Ennyit szeretnék csupán!Ugyanis a passzív dohányzás is nagyon káros és sokszor még a kisgyerekekre sincsenek a dohányosok tekintettel.Hányolyan nőt látni,akinek egyik kezében cigi,másikban a gyerek.Na,megvan ilyenkor a véleményem!

2010. máj. 31. 11:06
 24/28 anonim ***** válasza:

de, apám azt mondta, akkor szokna le ha nem árulnák többé, és rohadtul örülne neki

(van akinek nem megy a leszokás)

2010. máj. 31. 17:33
 25/28 anonim ***** válasza:
48%

mindig is szórakoztatott a nem dohányzók hisztije a dohányosokkal szemben. Most ezzel az erővel tiltsák be a csokit, a fehérkenyeret, a cukrot, a sót mert magas vérnyomást okoz, tiltsák be a tv-t mert az meg agylágyulást. Ezzel az erővel ne legyen net se mert annyi netfüggő van.

Ellenberger szabadítsuk rá Norbit a világra és ezentúl járjunk gyalog avagy lovon(ez utóbbi nem is olyan rossz ötlet), és égessük a zsírokat.

Rohadt bagósok! :D

ui: 20/L. dohányzom.

2010. jún. 5. 03:21
 26/28 anonim válasza:
kb olyan mint egy nagy strandon betiltani a dohányzást(ez még elviselhető) de hogy még külön hely sincs aki dohányozni szeretne ,, ezért cink mert sztem dohányos pénzéből is épült az a szar
2010. jún. 6. 23:06
 27/28 anonim válasza:

felezzük el az országot... egyik részére menjenek a dohányosok, másikra a nem dohányosok és majd meglátjuk ki élt tovább és jobban...:D

Tanuljunk már meg együtt, boldogan, elnézően élni...!

2010. jún. 8. 20:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem lehetne betiltani az állattartást is, tök káros a hamburger ami készül a marhahúsból, a disznók tök koszosak, büdösek... Esetleg az autókat is tilthatnánk, mert az üvegházhatás ugyebár. Aztán meg a növényekkel is baj van, az a sok permetezés nem tesz jót a környezetnek. Sztem romboljunk le minden házat, építsünk jurtákat és táplálkozzunk napfénnyel, takarózzunk bárányfelhőkkel, sétáljunk a szivárványon és közlekedési eszközként pedig használhatnánk unikornisokat, miközben ülünk a hátukon akkor is szívnánk a cigit. Miért is? Mert ugyanúgy ahogy az embert rájött, hogy a paprika ehető, rájött arra is, hogy a dohány nem ehető viszont el lehet szívni.
2010. júl. 5. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!