Tudom, hogy nem leszek népszerű a kérdésemmel, de nem lehetne szerintetek a dohányzást is betiltani, mint a drogot?
A világbékés 20:01-en jót röhögtem, köszi! :-)))
24/L vagyok, és tudom, naiv.
Én lennék a legboldogabb,ha betiltanák!A cigarattának semmi értelme és iszonytos idegesítő,mikor megyek sétálni,vagy kimegyek az erkélyre ,mert szeretnék egy kis friss levegőhöz jutni annak ellenére hogy városban lakom és akkor azonnal előkerül egy bagós és bebüdösíti az egész környéket.Undorító!
Engem nem érdekel,hogyan mérgezi magát,de én nem kérek a büdös füstjükből!
Olyasmi szankció kéne rájuk,hogy kizárólag valami elkülönített helyen,mondjuk a lakásukban,vagy munkahelyen elkülönített,zárt helységben bagózhassanak csak.
Munkahelyemen is volt egy rakás bagós,a konyha mellett cigiztek (óvodában!)úgy bűzlött tőlük a konyha és az egész folyosó,hogy szó szerint menekültem!Ráadásul abszolut nem higiénikus az a sok csikk,hamu,mérgező füst,amit maguk után hagynak.Valamit tenni kéne ez ellen,nem állapot!
ma 20:09
Neked meg egy távcsöves puskát ajánlok az ilyenek ellen :D
Engem nem érdekel,hogyan mérgezi magát,de én nem kérek a büdös füstjükből!
Jó..én meg az autósok szmogjából nem kérek Budapesten,undoritó hogy sétálni nem lehet egyes részeken anélkül hogy ne kaparná a torkodat a füst,amit harapni lehet..neked van autód?Mert akkor te súlyosan hozzájárulsz az én tüdöm roncsolásához,a házam falainak szürküléséhez,ugyhogy nem kérek a füstödböl;) (ilyen komolyságú volt a te flekiáltásod is)
Ez ellen miért nem kampányol senki? Az autókat ne tiltsuk be? A páros-páratlan rendszámas közlekedést se vezessük be? gondolom az már más ha a pics.tok alól vennék el a kocsit.
Én nem azt mondom,hogy egészséges dohányozni,de ha valaki vállalja ezért a felelőséget,hogy tüdőrákot kap akkor csinálja igen! Leszarom,szivja a hallotti ágyán is,hol érdekel ez titeket?A sok dagadt embert is az én adomból tartják életben,és nem pattogok,hogy tiltsuk be a fehérkenyeret:)
Azt meg meg ne magyarázzátok,hogy a cigifüst teszi tönkre a tüdőtöket,főleg Budapesti lakos ne irja ezt mert én tudom mi van itt és nem a cigifüstbe fulladunk bele,kúrvára nem..hanem a sok szemétbe (csikkbe is,ha úgy tetszik) , a kipufogógázba. Sőt tiltsuk be a mcdonaldsot,a csokit,a kólát,az alkoholt,mindent titlsunk be ami káros (ugyanolyan rákkeltő anyagok vannak benne mint a cigiben) ,mert nyilván ezt mind muszáj enni,a cigit muszáj szivni...:) Nem kötelező rászokni a bagóra,kész.
Vannak ennél sokkal nagyobb horderejü témák és problémák ebben az országban,a mindennapokban,én egyszerüen nem értem hogy a retekbe lehet ezen ennyire fentakadni,hogy hány bagós van az utcán,meg tiltsuk be,állitsuk sarokba,monnyuk meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!