Sehogy! Illetve erős akarattal! Valamikor kemény láncdohányos voltam, de 20-25 éve egy szálat sem szívtam. Az első 1-2 hónap igen kemény volt. Utána csak dohányosok társaságában jutott eszembe a cigi (éppen ezért kerültem az ilyet). Most már nyugodtan látogathatok ilyen társaságokat, mert nem zavar a füst, és nem akarok rágyújtani. Viszont azt meg kell mondani, hogy néha (már igen ritkán) álmomban dohányzok, füstölök, mint egy gyárkémény, és nagyon jólesik az álombéli cigi. Ki merem jelenteni, ha ébredéskor elérhető közelségben lenne cigi, akkor még az ilyen nagy idő távlatában is rágyújtanék! Saját megállapításom szerint a cigarettáról nem lehet leszokni, csak abba lehet hagyni a cigizést!
Egyébként sok sikert és önuralmat a "leszokáshoz"!
Az e-cigik egész jók, bár egészségesnek nyilván nem mondhatók, minden bizonnyal igaz, hogy nagyságrenddel kevesebb ártalmas anyagot, mondjuk kátrányt szívsz be vele. A lakásodat sem büdösíti. Nálam az egyedül rágyújtogatást tökéletesen kiváltja, a hébe-hóba társaságban bagós cimborákkal rágyújtást azt sajnos nem.
Tulajdonképpen erről is ledumálnálak, de a láncdohányzásnál minden bizonnyal jobb.
Én egyszer már bő 3 évre abbahagytam a dohányzást, az agykontroll ebben segít. Ha hiszed-ha nem, be tudod magadnak szuggerálni, hogy nem hiányzik a cigi, és tényleg nem hiányzik, de ehez is kell akaraterő, elszántság és kitartás.
Én magam 3 tiszta év után egy válás után kaptam vissza a cigire, aztán váltottam elektromosra, de asszem abbahagyom ezt is. (macerás, költsége is van, valami nikotinszutykot így is beszívsz sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!