Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen kapcsolat van a dohányz...

Milyen kapcsolat van a dohányzás és az alkohol között?

Figyelt kérdés
Mióta a dohányzást abbahagytam, nem bírok két pohár italnál többet meginni. 13 évig voltam a nikotin rabja és akkor az egész éjszakát végigittam, következmény nélkül, "önfeledt" állapotban, de mióta a dohányzást abbahagytam nem csak a nikotin, de az alkohol problémám os megldódott volna. Elképzelhető hogy komoly üsszefüggés van a két függőség között? Ti mit gondoltok? Tapasztalatok?

#alkohol #leszokás #dohányzűs
2017. okt. 12. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Mióta nem dohányzol? Két hete? Majd ha öt éve nem gyújtotrál rá, akkor mondhatod hogy letetted.
2017. okt. 12. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán nálad is szokássá vált az ital és cigi összefüggése, mint sok embernél a kávéhoz cigi.
2017. okt. 12. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolat?

Hát, ha rágyújtok kiszárad a szám, és innom kell. Ha viszont megiszom az első kortyot, rá kell gyújtanom... :-))

2017. okt. 13. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyan igy voltam. Leszoktam a cigiről és nem sokára nem kivántam a piát. Azt is abba hagytam. Addig meg elképzelhetetlen lett volna egyik a másik nélkül.
2017. okt. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!