Leszokás! Ha kávé mellé elszívok két szálat az csalás? És az e-cigi?
15 éves korom óta dohányzok. Eleinte heti egy dobozzal, majd heti kettővel szívtam. Most, kb 2 éve elmeny napi egy doboz. Megesik, hogy ki sem húzza addig.
Egy évvel ezelőtt próbálkoztam a leszokással, de csak fél napig bírtam füstmentesnek maradni. Nagyon ideges voltam, sírtam. Az első hány nap ennyire sza r?
A másik a kv. Napi 3 kávét iszok. Nem is tudnám elképzelni cigi nélkül. Teljesen el kéne hagynom a kávét, vagy amellé belefér 1-2 szál?
Minden tanácsot, tapasztalatot szívesen fogadok!
19/l
Szerintem neked már úgyis mindegy.Nagyon igénytelen a te fajtád,nem véletlenül vagy 19 évesen ilyen erős bagós.
"Én is nagyon szeretek cigizni, szeretem az ízét és úgy az egészet."
Csodálatos életed lehet,de komolyan..
Az úgy lehet ahogy irják, egyszerre letenni és kész. Az a fokozatosan az semmi. Úgy nem fogod abba hagyni.
Arról meg ne beszélj hogy hogy haladsz , ilyen nincs hogy haladok. Le tenni végleg.
Én is két dobozzal szivtam, én is köhögtem , fel krákogtam a slejmet. FÚJJJ. Undorodtam saját magamtól, olyan büdös voltam , én éreztem magamon. Akkor más mit érezhetett.
Meg amikor itt kérdezik a gyerekek hogy csak egy két szál cigitől rá lehet-e szokni, majd ird le nekik a tapasztalatodat, szenvedésed. A pénz azt is ha számolja az ember , napi egy dobozzal, az havi 30 doboz, 30 ezer ft. Évi 360000 ft.
Lelehet szokni , csak akarat kell .
Vègy egy normális ecigit, ès egy megfelelő liquidet. Ès csak a kávè mellè szívj cigit.
Ha úgy gondolod bevált, akkor keress a kávè mellè is egy ízt, ès nem fog hiányozni a cigi.
Viszont mindenkèpp nikotinos lötyit vegyèl, ès ne dohányboltban. :D
Èn több mint 15 èv dohányzás utan így szoktam le teljesen. Több mint 2 ève csak ecigi van. Működik ès nem kell pót cselekvès, nincs szenvedès, stb.
Ilyeneket is nézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!