Mien cigaretta való kezdőknek mint pl:én?
A suliban szoktam rá de nagyon lenéztek miatta hogy lehetek ekora nyimi meg minden.
Elszivtam egy szálat és utánna jött a többi 2
Nagyon nem tetszik ez most nekem mert napi 3 szálat szivok de szeretném lecsökkenteni 2 re.
Mien cigi lenne jó pall mall vagy esetleg sofi vagy marbollo.
Kezdő vagyok még?????
Ha nem tetszik, ne csináld. Ennél jobban nem fog esni, csak erősödni fog a függőség.
19/F
6-os! És erre büszke is vagy? Kérdezem ezt annak ellenére, hogy én is dohányzom.
Kérdező! Legalább a cigi nevét tudd már leírni! Mi az a marbollo?
Hány éves vagy? Azt gondolom, neked semmilyen cigi nem való és ne hívd kezdőnek magad, ez nem egy nyelvtanfolyam.
Muszáj rászoknod?
Nézd, én gyűlöltem anyámat, mert cigizett. Aztán az egyetemen a vizsgák előtt bele-beleszívtam a barátaim cigijébe. Először csak egy slukk jött. Aztán egy szál cigi lejmolása. Aztán megvettem az első dobozzal. Aztán ez elég volt egy hétig. Aztán már csak három napig. Aztán most már csak egy napig.
Ott tartok, hogy cigi nélkül nem tudok létezni és hiába akarom letenni, nem tudom. Kipróbáltam mindenféle tapaszt, átszoktam az elektromosra, de visszaszoktam a normálra.
Közben elköltöttem rá egy fél vagyont. A fogorvoshoz 2-3 havonta kell járnom fogkőeltávolításra. Ha nem vigyázok magamra, nem szedek elegendő mennyiségű C-vitamint, nem pucolom meg rendesen a fogközöket interdentális fogkefével, akkor begyullad az ínyem valahol és szenvedek vele napokig. És amikor nem cigiztem, akkor parodontózisom se volt.
Nem tudok 10 percnél többet futni kifulladás nélkül. Nem áll föl a cerka olyan gyakran, mint 5-6 éve.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!