Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen jogon füstölnek a...

Milyen jogon füstölnek a bagósok az orrom alá?

Figyelt kérdés

Sokszor közvetlenül is. De ha arrébb állnak, az sem segít.

Már elnézést, de én sem fingok az ő orruk alá.

2017. szept. 4. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Hát hol mikor? Mi volt a szituáció.

Viszont az a helyzet, hogy igen, korlátozni kell a füstölést, de már átestünk a ló túlsó oldalára. Aki dohányzik, lassan más nem is ember. Kint kell fagyoskodnia egy elkerített részen teszem azt télen.

Szerintem például nem be kellett volna tiltani a dohányzást az éttermekben, kávézókban, hanem dohányzó és nemdohányzó részlegeket létrehozni.

Tiszteletben kell tartani a nemdohányzó embert, de ugyanúgy a dohányzót is.

2017. szept. 4. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Hol füstölnek az orrod alá, hiszen már nincs is hely, ahol dohányozni lehet.
2017. szept. 4. 11:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Az utcán lehet dohányozni. Akárhová megyek, mindenhol bagósok között kell elmenne. A megállóban nem dohányzik, de tőle 2 méterre igen. Borzasztó.
2017. szept. 4. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Hát szerintem ez valamilyen szinten az együtt éléssel jár. Mindenki másmilyen.

A Blaha aluljáróban meg a TBC-s csövesek húgytócsáit kerülgeted, az utcán szívod a szmogot.

Ha ezek bajok, lehet vidéki nyaralót venni a hegy tetején.

Elég korlátozás az hogy sehol nem lehet dohányozni még kulturált körülmények között sem.

De természetesen sok paraszt van, akik nem a dohány élvezetéért dohányoznak s nem tartanak tiszteletben mást.

2017. szept. 4. 16:56
 5/11 anonim válasza:
31%
Ha téged ez zavar és ez a leg nagyobb problémád,akkor kæpd be!
2017. szept. 6. 02:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem ez a legnagyobb problémám, de ez egy nagy probléma. Mindenféle fajta füst zavar, de ez különösen.

És mi van akkor, ha asztmás vagyok? Nem vagyok, de lehetnék.

És miért nem az kapja be, akinek olyan szenvedélye van, ami másra is káros.

Nekem is van sok hibám, de én igazán csak magamra vagyok káros, nem másra.

2017. szept. 6. 10:29
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
El kell kerülni a füstöt ennyi. Bemész zárt helyekre, megállókba, ahol nem lehet dohányozni. Ahol látod, hogy cigiznek, elkerülöd. Ha nem egy keskeny járdáról van szó, kikerülhető a füst. Zebránál szintén ha látod, hogy dohányoznak arrébb állsz, hogy ne zavarjon. Találd fel magad. Ne akard elvenni az egyetlen helyet a dohányosoktól, az utcát ahol még rá lehet gyújtani. Persze ott vannak a vendéglátó helyek teraszai is, de azok is gyakran utcára nyílnak. Fagyban, szélben, esőben is oda kell menni a dohányosoknak ebbe gondolj bele. Ahelyett, hogy legalább szórakozóhelyeken lenne zárt elkülönített dohányzó helység. Így pont azt érik el, hogy harmincan cigiznek a bejárat előtt és egy füstfelhőn kell átmenni :D
2017. szept. 6. 11:55
 8/11 A kérdező kommentje:

De éppen ez az. Miért én menjek arrébb, aki nem károsítok mást? Miért én menjek be zárt helyre? Miért nekem nincs jogom a friss levegőhöz?

Ha beállok a buszmegálló várójába, akkor talán a tábla másik oldalán bagózót nem érzem? Dehogy nem.

Ha mindenhol az okos enged szamár szenved elvet alkalmazzuk, akkor az állatok fogják irányítani a világot.

2017. szept. 11. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Zsepit szorítasz az orrodra, és orrfújást imitálsz. Én így csinálom. Vagy befogadására kesztyűvel, eltakarod gallérral, sállal stb.
2022. febr. 12. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Semmilyen többletjogod nincsen. Miért ne lenne nekem jogom elszívni egy szál cigarettát? Nem férünk el ebben a nagy világban?

Azt mondod te nem vagy káros másokra? Dehogynem. A legveszélyesebb vagy, toxikus. Az elméjükre vagy káros a környezetednek, ahogy nézem.

2022. febr. 13. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!