Az Euro Parkban van egy dohánybolt, ott kiadják a vizipipadohányt 18 év alatt?
Figyelt kérdés
Ha nem, esetleg a környéken hol tudnék venni?2010. máj. 25. 18:31
1/8 anonim válasza:
Határ úti aluljáró, bár ott nem tudom van-e vízipipadohány. Próbálkozni kell, küldd be az összes haverod, hátha valamelyiknek kiadják :D
2/8 anonim válasza:
szánalom...
Naponta megjelenik egy ilyen kérdés hogy hol adnak ki cigit piát dohányt stb... Ha annyira menők vagytok hogy ilyenekkel éltek akkor legyetek annyira menők hogy oda mertek állni a boltos elé és kikérni a cutcot.
3/8 anonim válasza:
Na meg gyűjtsétek a tapasztalatot, teljesen esetleges, hogy hol és milyen arcra adják ki 18 év alatt... Az biztos, hogyha iskolatáskával odabandázódtok, akkor nem adják ki, mert túl feltűnő, hogy 18 alatt vagytok. Vegyetek magatokhoz egy aktatáskát, valami noteszt vegyetek föl fekete öltöny nadrágot kék inggel és nyakkendővel, akkor tuti fiatal menedzsernek látszotok, és vegyetek vagy 2 kartonnal. :P
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Majd valamelyik nap megpróbálom. :) Ez az öltönyös megoldás tetszik, csak az a baj, hogy lány vagyok. Majd szépen mosolygok, hátha. :)
2010. máj. 26. 20:37
5/8 anonim válasza:
Ó, ha lány vagy, és férfi az eladó, akkor könnyű, kirakod a melled, viheted a cuccot :D
6/8 anonim válasza:
Akkor meg öltözz titkárnősen... Szolíd smink, szolíd, de előnyös mutatós, dekoltázs villantós ing, notesz,térdig érő fekete szoknya, semmi extrával, bőrszínű harisnyával ill. egyszerűen szabott fekete nadrág, fekete körömcipő, magassarkú és persze blézer... :)
7/8 anonim válasza:
Amúgy szerintem hülyeség kiöltözni :D Teljesen eladófüggő. Akár ugyanabba a boltba is bemehetek munkásruhában és kiadnak bármit, máskor meg egy másik eladó személyit kér ha öltönyben megyek (22 éves vagyok).
8/8 anonim válasza:
Hát igen esetleges, de azért sokat számít a felnőttes megjelenés. Én is 22 vagyok, de amikor gimnazista voltam megcsináltuk poénból ezt az öltözködést és sehol sem buktunk meg. Mázlink volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!