Nektek mi volt az első benyomásotok?
Figyelt kérdés
Amikor megnyitottak a Nemzeti dohányboltok vagyi a traffikok?2017. aug. 17. 18:02
1/7 anonim válasza:
Akkor bosszús voltam hogy még ezért is rohangálnom kell külön. Mert hogy értelme nincs ezeknek a sza roknak az is biztos.
Valaki biztos megint jól járt ott fent a nagyok között.
2/7 A kérdező kommentje:
Igaz! Amúgy én töprengtem rajta hogy amikor még lehetett az ABC-ben is venni mennyivel jobb volt! Mert ott vettél egy barna sofit meg vettél mellé egy kis csokit vagy energia italt! De most is lehett persze de akkor is mégse olyan!
2017. aug. 17. 18:13
3/7 anonim válasza:
Az lett volna a cél elvileg, hogy a fiatalak nehezebben jussanak hozzá, de ugyanúgy hozzá tudnak jutni és mióta léteznek a dohányboltok, azóta kezdett el nagyon nőni a cigi ára, szóval csak pár illető jár jól odafent.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,nem egy olyan történetett hallok hogy itt a közelemben gyerekeknek kiadta az eladó stb :D Szóval tehát semmi értelme nem volt.
2017. aug. 18. 08:57
5/7 anonim válasza:
Nehezebben jussanak hozzá???? Ugyan úgy büntették a CBA-s eladót is ha nem kért személyit...ugyanúgy megvetettük mással. Most mivan?! Ugyanez. Nonszensz az egész.
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy igen :)
2017. aug. 18. 17:02
7/7 anonim válasza:
Hát nem örültem, hogy nem tudok beugrani bármelyik boltba cigiért :-D Mondjuk itt Pesten szerencsére elég sok a trafik, bár mondjuk kint a XV. kerben amerre akkor laktam, még otthon, anyánál, ott pont nem volt túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!