Apum rajtakapott cigizésen! Most mit csináljak?
Egy nap, kimentem egy fához cigizni a kertünkkben!
Igyekeztem minnél jobban "elbújni".
Éppen a számba volt és meggyujtottam. Égett rendesen,és füstölt is eléggé (mint minden cigi ha meggyujtják) .
Oldalranézek, és hát kitlátok? Apumat! Szerencsére nem csinált nagy felhajtást, csak a szokásos mint mindenkinél! Ez nemszabad! Ehez te még túl fiatal vagy! ........stb.
Nem régen történt pár napja. Azóta se merek a szemébe nézni! Meg persze a közelébe menni se (ha nemtudád ampum nem dohányzik) . SEGÍTSETEK!
Rendes válaszokat kérek! Nem olyat hogy: - Ne cigizzé'!.........stb.
(Ugyanaz,mint az előző)
Ráadásul a cigitől csúnya lesz a bőröd,és a szerveidnek is nagyon káros.A fogaid sárgák lesznek tőle (hiába mosol fogat).
Ha mégsem fogadod meg a válaszom,próbáld megbeszélni vele,hogy sok a stressz,vagy hogy miért csinálod.
Kedves Kérdező!
Kérlek, nézz szét itt: [link]
Tudom, most azt gondolod, néz a fene, de pár év múlva majd megérted, hogy fontos volt...ha meg nem teszed, akkor rájössz, hogy kár volt nem tenni...
Jó leszokást kívánok: dr Dav
16:24: ez volt az első válaszod?:)
hallod én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok
csak enengem anya meg apu kapott rajta:S
és én sem merek a szemükbe nézni
és se anya nem cigizik se apa:S
szóvcsal majd megbékélnek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!