Mi a jó érzés a cigiben, hogy kell cigizni?
Elsőre nem jön be, mert a szervezet tiltakozik a méreg ellen, nem akarja elfogadni...
Semmi nem jó benne, a dohányosok függő emberek, akik kétségbeesetten mindig azt várják, mikor gyújthatnak már rá, étkezés után, kávé után, mert az a "hab a tortán", a plusz ráadás nekik...
A nem dohányosoknak nincs ilyenre szükségük.
Azt érzik, hogy a dohányzás megnyugtatja, ellazítja őket, előtte meg azon kénytelenek stresszelni, hogy mikor gyújthatnak már rá, mivel egyre több helyen tilos a dohányzás...
Tiniként jó mókának tűnik a kipróbálás, aztán sok esetben fél életet végigküzd valaki mire abbahagyja... :-(
Ez nem feltétlen igaz, hogy a dohányzás függőség és semmi "jó" nincs benne. Egy jó szivarnak igenis van élvezeti értéke. Nyílván nem a legegészségesebb dolog, de az alkohol se az.
Nem tudom, nekem valahogy alapból jött, hogy cigizni fogok, anya is cigizett, a barátnői is, elég nagy társasági életet élt, mindig jöttek-mentek a barátnői, cigiztek, olyan alap volt, hogy a nagyok cigiznek, úgy próbáltam ki én is. Az íze amúgy nem jött be elsőre, de az tök tetszett, hogy szédültem. Aztán középsuliban tök imádtam együtt cigizni a barátnőimmel, meg a tesóimmal. (Egy ikertesóm van, a húgom meg eggyel járt alattunk.) Középsuliban a cigizősök mindig tök összetartó társaság :-D
Azóta meg... Hát, már csak olyan tök alap. Rágyújtok, ha cigiznem kell :-) Meg agyon lehet ütni az időt, ha vársz a villamosra, ha feljöttél a metróból, ki lehet menni munka közben cigizni a csajokkal egy kis friss levegő, beszélgetés, aztán vissza. Bárhova mész, egy cigi még belefér előtte :-D Fodrász, hivatal, bolt. Meg reggel felébredni, kaja után, stb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!