Ha füves cigit szívok, mennyi az esély arra, hogy olyanokat is kimondok, megcsinálok, amiket józanul abszolúte nem szeretnék?
El lehet veszíteni a kontrollt? Ha pl van amit nagyon szeretnék megtenni, de józanul sose vettem volna rá magam, beszívva nagyobb eséllyel mennék bele?
Illetve volt aki beszívva szeretkezett már?
nem fogsz kiugrani az ablakon, mert azt hiszed tudsz repülni.
szex pedig nekem betèpve mindig túl intenzív érzés volt és gyorstüzeltem...
szexhez kokain kell.
Én egyszer Tourette-szindrómásra szívtam magam. A férjem csinálta a dzsót, nem láttam mennyit tett bele. Kb 20 perc után marha rosszul lettem, és azt éreztem, hogy iszonyatosan kell káromkodnom, egyfolytában a férjemet szidtam, de ultra durván, anyukája is benne volt, szóval nyomtam, és csak néha tudtam mondani neki: bocs, de ezt most muszáj kimondanom! Ő meg csak röhögött. Kb 20 percig tartott, és nem volt kontroll.
Soha többé nem bíztam rá az adagolást. :D
Jajj de szeretem, hogy pár hülye film miatt ez van a köztudatban, hogy tourette szindróma = káromkodás...
Amúgy jobban érdekel betépve, hogy miért pont 5 ujjunk van, vagy, hogy vajon mindenki olyan színűnek látja e a színeket mint te, mint akármilyen hétköznapi titkod...
Nem sok.
Piától vagy nyugtatótól eljár a szája az embereknek de sztem fűtől nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!