A töltött ciginek csak kb. fél centi a szűrője, bár meg lehet oldani, hogy plusz szűrőt tegyél bele, de macerás, és szerintem még így is több a letüdőzött füst, mint a rendes ciginél.
A rendes ciginél viszont nem tudhatod, mit töltöttek bele. :S
2017. júl. 17. 16:06
3/9 anonim válasza:
Minimális a különbség. Talán 1 év különbség lehet az élethossz befolyásban.
2017. júl. 17. 16:13
4/9 anonim válasza:
Pont múltkor bontottam szét egy dobozos szál cigit. Kíváncsi voltam a dohányra benne. Amit én leszűrtem, szerintem a töltős jobb. Összehasonlítottam a kettőt, hát a dobozosnak nagyon silány dohánya volt, a töltőshöz képest.
2017. júl. 17. 16:40
5/9 anonim válasza:
Kérdező, csak egy két év különbség van! tehát pl. a sima cigitől mondjuk 10-15 évvel előbb halsz meg, a töltött cigitől meg 15+-2-3, tehát mindenképpen több mint 10 évvel előbb halsz meg, de olyan 12-18 év közé kerülsz. Vagy oké, vegyük azt, hogy valaki jobban bírja a cigit, valaki meg kevésbé. Akkor kb. 10-20 év közé kerül, amennyivel előbb halsz meg. Tehát 10-20 évvel rövidül meg az életed. Sok különbség nincs egyébként, oké, ha jobb a szűrő, akkor akár 5 évet is nyerhetsz. Pl. 15 év helyett csak 10 évvel halsz meg előbb, vagy 20 év helyett 15 évvel előbb. Tehát mondjuk nem 80 éves korodban halsz meg, hanem 65, de legalább nem 60, tehát simán nyertél vele 5 évet pluszba!
2017. júl. 18. 13:18
6/9 anonim válasza:
Előző, nincs tisztában a dolgokkal. Ismerek olyan 87 éves embert, aki mai napig dohányzik. Ismertem olyat, aki 43 éves korában halt meg tüdőrákban, mert dohányzott.
Cigaretta káros. Ez egyén függő. Mindenki máskor hal bele. Ezek a +/- évek csak az "elrettentés" miatt lettek kitalálva.
2017. júl. 18. 20:34
7/9 anonim válasza:
Nem, tényleg nagyon káros a dohányzás! Attól, hogy valaki él 87 éves koráig, az csak azt jelenti, hogy hosszú életű volt/ha nem dohányzik, valószínű tovább él!
2017. júl. 18. 21:13
8/9 anonim válasza:
7/8. Káros a nikotin bármilyen formában. Jó esély van a mielöbbi tüdörákra.
2017. júl. 21. 23:07
9/9 anonim válasza:
2017. júl. 21. 23:07 Utolsó válaszolónak: Régi már a kérdés lassan 2 éves, de ember te nem vagy tisztában, hogy a cigiben mi káros. A nikotin egy kémiai anyag amit a dohányból füst formában a tüdődbe és a vérkeringésbe juttatsz. A nikotin okozza a függőséget/rászokást a cigire. Ami káros az a papir amit elszivsz. Kátrány kerül a tüdődbe. A nikotin nem káros! Szerinted mi értelme lenne akkor E-Cigi-t szivni, mivel ahhoz is nikotinos liquid jár, vagy mentes. Viszont arra is kitalálták már, hogy sziv problémákat okoz. Kamu és átverés az egész, a gőzbe még senki sem halt bele, sőt ha télen vagy hidegebb időben a meleg viz alatt fürdesz/zuhanyzol ott is gőz keletkezik és szivod be. Nem tartozik ide, gondoltam elmondom igy 2 év után.
A kérdezőnek: Teljesen mindegy, hogy melyiket szivod, de nekem a töltött jobban bejön, mivel anyagilag sokkal jobb, illetve izre is jobb, illetve nem kell 1,5-2 naponta lejárni a boltba cigit venni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!