Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit okozhat az ha mindennap...

Mit okozhat az ha mindennap elszivok 2 szal cigarettat?

Figyelt kérdés
Nos..16 evesen kicsit raszoktam a dohanyzasra,de igazabol csaladi problemak miatt kezdtem el azt csinalni hogy mindennap 2 szal cigit elszivok es az valahogy nekem jolesik mert akkor valahogy nem gondolok a rossz dolgokra,de en igazabol soha nem cigiztem meg a szagat se birtam,most viszont mindennnap 2 szalat elszoktam szivni..ja es tudom hogy gaz hogy 16 evesen cigizek dehat nem tehetek rola ha csak azzal tudom magam lenyugtatni de nem igazan akarom ezt a hosszadalmas folyamatot folytatni csak nemtudom mit tudna okozni:\ ja es igy a vegere hozza teszem hogy fiu vagyok.
2017. máj. 11. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég hamar romlani fog tőle a teljesítőképességed ami sokkal lassabb idő alatt áll helyre...

Én tudom mert amíg cigiztem már pár km bringázás után fulladtam....

Előtte régen 145km meg sem kottyant, aztán amikor letettem kellett úgy fél év mire éreztem, hogy van a tüdőmben "erő".

Mondjuk én nem napi 2 szálat szívtam, de nem is 1 dobozzal..

Hosszútávon pedig minden szervre kiterjedő betegségeket okoz.

Lényegében majdnem minden betegséggel kapcsolatba hozható illetve a már meglévő betegségeket súlyosbítja illetve a lehetséges betegségek rizikófaktorát növeli.

2017. máj. 11. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Betegleszel.
2017. máj. 11. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Növekedni fog az adag.

Én is így voltam. Ó csak pár szál, ó csak még 1 stb.

Aztán most mikor milyen napom van. Az a baj ha olyan napom van 1 szál de ha kimegyünk haverokkal, akkor 1 doboz egy nap.

2017. máj. 12. 00:33
 4/4 anonim válasza:
Hát én egy évet dohányoztam...eleinte napi 2szál aztán 3 stb stb és volt hogy napi 40szál...aztán nem rég elkezdett fájni a mellkasom...szúr,fáj minden bajom van. Nem tudom mi lehet de már négy hete van. Most tudtam letenni nagyon nehezen. És én is 16éves vagyok és fiú. Én beilleszkedés miatt kezdtem el de hiddel nincs az a stressz ami megéri, ezt komolyan mondom. Én nem tudok kb 150métert futni mert rosszul leszek. Csak ne szokj rá. Tényleg nem jó
2017. máj. 13. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!