Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigarettás dobozon lévő...

Pumesz25 kérdése:

Cigarettás dobozon lévő ocsmány képek?

Figyelt kérdés
Kérdésem nem lehet ellene tenni hogy ne rakjanak rá ilyen ocsmány képeket? Értem én hogy a leszokás miatt van de én nem akarok leszokni jól érzem magam dohányosnak! Viszont ezek a kèpek számomra felhàboritó undorító és sorolhatnám. Feljelentésen gondolkozok csak kérdés lenne e értelme
2017. máj. 4. 19:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Téged is idegesít, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Pár napja egy cigarettázó baba volt a csomagoláson, ma egy halottal "szemezek", de volt már mindenféle cefet cafat, kifúrt nyak, kinövések a dohányos zacsin. Én is jobban örülnék ha az említett képek nélkül kapnám meg a cigimet, a dohányomat, visszatartó ereje nincsen.

Pont tegnap gondolkoztam azon, hogy átfejtem a dohányomat egy tartó dobozba és dobom a ..csába a papírját a kukába.

2017. máj. 4. 19:58
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Cigaretta tárca, amit keresel. Ha nincs pár milliárdod es nem vagy Fidesz közeli, semmi beleszólásod nincs..
2017. máj. 4. 19:59
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként értelme valóban nincs. A dohányzó nem emiatt fog leszokni, nem a cigitől veszi el a kedvét a kép, csak a dobozától...
2017. máj. 4. 20:08
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Istenem,de király lenne ,ha ez lenne a legnagyobb gondom az életben..:D

Irigyellek benneteket,skacok!

2017. máj. 4. 20:20
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
Én meg a kezelésedet nem akarom fizetni az utolsó 2 évedben. Jó helyen vannak azok ott a dobozon.
2017. máj. 4. 20:39
 6/21 anonim ***** válasza:

Na igen, elrettentő példák akarnak lenni, de a beállított képek nem igazán hatásosak, amikor lerí róluk, hogy csak színészek vannak rajta. A másik kedvencem a bajszos hapi, akinek már öklömnyi gebasz van a nyakán. Ez se rettent el, mert nekem ez a hapi igénytelen benyomást kelt a bajszával, olyan, aki a kocsmázás mellett nem ért rá elmenni a dokihoz, amikor elkezdett nőni a cucc a nyakán, és már csak akkor ment, amikor tünetei voltak, fulladt vagy tudomisén.

Egy biztos, elrettenteni senkit nem rettentenek el ezeket a képek, szóval kár rájuk költeni a reklámpénzt.

Megoldás, ahogy előttem is írták, a cigarettás tárca, valami jó kis cannabis-os mintával. :)

2017. máj. 4. 21:49
 7/21 anonim ***** válasza:

Sok ismerősöm tartja fém dobozban a cigit, nem lehet túl drága.

Amúgy szerintem, nem azért vannak rajta a képek, hogy az ember leszokjon, hanem, hogy ne próbálja ki.

Engem pl. eléggé elrettentett a cigitől, azóta sem próbáltam ki.

2017. máj. 4. 22:30
 8/21 anonim válasza:
49%
Jogos a felháborodás!A gyógyszerekre,az üdítőkre és a gyermekrágógumikra meg a rengeteg ártalmas mérgező ételre mért nem írják rá??? Rákkeltő zöldségek,gyümölcsök,ételek,alkoholos italok!!??stb!De legfőképp a gyógyszerek!Azokra simán mehetne ugyanúgy egy gyomor,vese stb károsodásáról kép és szöveg!! csak ez ugye titok!Mert ugye csakis a cigaretta az ami az egész világon káros!!!Na hagyjuk a rizsát.....
2017. máj. 5. 01:09
 9/21 anonim válasza:
S az energiaitalok!...
2017. máj. 5. 01:41
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél bőr cigaretta tartót, az oldalán van hely az öngyújtónak is, nagyon praktikus, és nem látod a dobozon levő képeket.
2017. máj. 5. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!