Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mivel kezdjem a cigitoltest...

Mivel kezdjem a cigitoltest dohany/huvely/tolto?

Figyelt kérdés
Eddig csak rendes gyári cigiket szívtam abszolut nincs semmi tapasztalatom a cigitoltesbe :D kek phililmorist, és chesterfildet aranymarlborot és nem szofit szívtam ilyen erossegu dohányt hüvelyt tudnátokajánlani?Es toltobol milyet kell venni és hozza milyen hüvelyt? Vagy az mindegyhogy egy toltohoz milyendohanyt és milyen hüvelyt használunk? Mostszeretnemegyebkent elkezdeni tolteni a cigit szoval nem igazan ertek hozza D
2017. ápr. 13. 22:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Es kek szofit*Elnézést a "nem"az veletlen volt
2017. ápr. 13. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A töltő az szinte mindegy is. Ne a legolcsóbbat vedd meg. 1000 forint körül már lehet kapni jobbat.

Én évekkel ezelőtt szívtam töltött cigit. Ha jól emlékszem leginkább az arany marlboro dohány jött kék szofi hüvellyel. A kék Philip Morris sem olyan rossz dohány.

Ha ízesített cigiket szereted, akkor a cherrys tilbury-t ajánlom még.

Sajnos sok mindenre nem emlékszem, azóta kézzel sodrom a cigit és domingo dohányt használok, viszont ez töltésre nem igazán jó szerintem, mert hosszúra vágott dohány.

Anno vettem kék szofi dohányt, az sem jött be töltésre, mert hosszú vékony szálakra van vágva, és nekem nehéz volt belőni, hogy mennyit kell beletömnöm a töltőbe. :D

Sokszor el is szakadt a hüvely.

A kék philip morris vastagabb, abból könnyebb tölteni szerintem.

2017. ápr. 13. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A cigik amiket szívtál azoknak létezik dohány változata is és hüvely is kapható hozzá.
2017. ápr. 13. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Primus tolto milyen árban van? Olyat akarok venni :) valaszokat koszonom!
2017. ápr. 14. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Primus töltő szerintem 1000 és 2000 Ft között lehet. Nekem is olyan volt, és meg voltam vele elégedve.

Cigi hüvelyből és dohányból is fehér Pall Mallt használtam.

2017. ápr. 14. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!