Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás miatt lehet ez?

Dohányzás miatt lehet ez?

Figyelt kérdés

4 evet cigiztem (eleg fiatal voltam amikor kezdtem, meg most is az vagyok) de ugy hogy durvan napi 1 szal. Voltak kihagyasok mondjuk 3-4 honap is. Magas vernyomast mertek es adtak egy kardiologiai beutalot. Lehet ettol? Esetleg meg az hogy kólán élek? 156/92 a vernyomasom. A dohanyzas milyen szivproblrmakat okozhat amit kimutat peldaul az ekg vagy az ultrahang? Es meglehet allapitani hogy peldaul ez az adott betegseg (milyen betegsegek lehetnek a magas vernyomas kovetkezteben?) Mitol keletkezett?

Elore is koszonom az ertelmes valaszokat

2017. ápr. 10. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
a kolan eles egeszsegtelenebb, mint a napi 1 szal cigi, hidd el nekem. nem hiszem h a bago miatt alakult igy a vernyomasod, de elore ne idegeskedj, majd a vizsgalaton a dokinak tedd fel a kerdeseid, es remeljuk olyn orvoshoz kerulsz, aki meg is valaszolja oket. kicsit mersekeld a kolat, nem jo az allandoan ( mondom ezt ugy h en is imadom)
2017. ápr. 10. 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszod! :) mar 2 honapja "tiszta vagyok" jah igen ez is a kerdesem! Hogy ilyenkor kimegy a szevezetembol vagy meglatszik?
2017. ápr. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!