Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi történik ha nem fújom ki a...

Mi történik ha nem fújom ki a tubákot?

Figyelt kérdés
Életemben először tubákoztam és elfelejtettem kifújni és már nem is tudom. Ilyenkor mi a teendő?

#tubák #tubákozás
2017. ápr. 1. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
semmi. egy kevés lefolyik a nyáladdal, de nem akkora mennyiségben hogy káros lenne.
2017. ápr. 1. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi para nem tortenik ne aggodj en amikor tubiztam sose fujtam ki! Az orrod tele van szorrel ilyen okok miatt is amikor! Este furdes kozben mosd ki az orrod (vizes kezzel nyulb bele aztan kesz)
2017. ápr. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.