Mi történik, ha dohányboltban odaadom a személyim, de nem vagyok 18?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, kisvárosban élek, lehet nem kérne. Saját tapasztalat lenne a legjobb.2016. nov. 18. 21:21
2/3 anonim válasza:
Azt mondja, hogy sajnos nem szolgálhat ki és kiküld a boltból. Nem szolgálhat ki mert akkor megbüntetik/kirúgják..
3/3 anonim válasza:
Kikuldenek, de en azt szoktam mondani amugy, hogy nincs nalam igazolvany. Igy is kikuldenek, de megsem olyan ciki. :D
Ket honap es 18 leszek
Amugy azert szoktam menni, mert fele annyiert iszok ott egy jo hosszu kavet, mint egy sima eszpresszot a sarki kavezoban (ami mellesleg bun rossz)
Megertem h kikuldenek, nagyon megbuntetik oket
Nem regiben itt volt olyan h a nav 17 es fel eveseket kuldott be a dohanyboltokba es biziny kemeny birsagokat osztogattak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!